Afgelopen week 3687 bezoekers
15148 geregistreerde inkopers
2163 app gebruikers

ZORG & ICT 2018: Inkoop van ICT in de zorg

Evenement start op: 18 apr. 2018 10:00

Wilt u alles weten over de laatste digitale ontwikkelingen voor de zorg? Breng dan een bezoek aan Zorg & ICT 2018! Naast ruim 180 exposanten vindt u op de beursvloer ook theaters waar sprekers u op de hoogte brengen van actuele onderwerpen zoals GDPR, digitale transformatie en cybersecurity in de zorg. Bent u zorgprofessional, ICT´er, manager of directeur bij een zorginstelling? Kom dan 17 t/m 19 april 2018 naar Zorg & ICT! 


Inkoop van ICT in de zorg; 18 april 2018 van 10:00 tot 10:45

ICT wordt gezien als het kloppend hart in het ziekenhuis. Maar het moet wel ingekocht worden. De materie is complex, de markt is veranderlijk en de wetgeving loopt achter op de ontwikkelingen. Waar let de ICT-inkoper op en wie of wat helpt hem bij het maken van de juiste afwegingen? Technische inhoud en inkoopcondities moeten samen worden gebracht.

In deze sessie wordt aandacht geschonken aan de uitdagingen die ICT-inkopers en ICT-leveranciers ten opzichte van elkaar hebben, mede in relatie tot de Algemene Inkoopvoorwaarden Gezondheidszorg op ICT-gebied.  

SPREKER
Royan van Velse en Charif Ben Yessef, manager inkoop en logistiek en strategisch ICT-inkoper.

Royan van Velse is manager inkoop en logistiek binnen ziekenhuis Rijnstate in Arnhem en tevens voorzitter van NEVI Zorg.
Charif Ben Yessef is strategisch ICT-inkoper binnen ziekenhuis Rijnstate.

Bronlocatie van dit event

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders