Zorgcongres 2024

Startdatum:
08-02-24 09:00

Op 8 februari vindt het jaarlijkse zorgcongres voor inkopers in de zorg plaats, met dit jaar als centrale thema:

“Zorg voor vernieuwing, verjonging, vergroening!”

Wat maakt dit congres nog aantrekkelijker? Als je je nu aanmeldt in de maanden oktober en november, profiteer je van ons Early Bird-tarief. Dit betekent dat je slechts een gereduceerd tarief betaalt: € 325,- voor leden en € 375,- voor niet-leden, in plaats van de reguliere prijs. Met ons speciale aanbod kun je flink besparen. Aarzel niet langer en meld je snel aan!

We zijn op dit moment sprekers aan het uitnodigen en het programma aan het maken. Meer informatie volgt, profiteer van de early bird toegangsprijs. Lees hieronder meer hierover.


Over dit evenement
DATUM 8-2-2024
TIJD 09:00 – 19:00
PLAATS UTRECHT
LOCATIE Van der Valk Hotel Utrecht
PRIJS €375,00 excl. btw
LEDENPRIJS €325,00 excl. btw

Nevi en Intrakoop organiseren samen de 14e editie van het Zorgcongres op 8 februari 2024. Dit jaar is het thema: Zorg voor vernieuwing, verjonging, vergroening!

Hoe gaan we de tekorten aan materialen, personeel en de stijgende kosten te lijf? Naast de opkomst van ZZP’ers in de zorg, digitalisering en duurzaamheid zijn dit uitdagingen waar we ons dagelijks mee bezig houden. Hoe kunnen we innovaties en nieuwe werkwijzen succesvol introduceren en verankeren in onze organisaties? Dit vraagt om verjonging, vernieuwing en vergroening.

Of je nu al jarenlang een inkoopafdeling leidt of net begonnen bent als junior inkoper, tijdens het Zorgcongres 2024 bieden we je tal van inspirerende ideeën om je te helpen de volgende stap te zetten. Ons dagprogramma is gevuld met boeiende key-note-sprekers, verdiepingssessies en volop gelegenheid om te netwerken. Meer info over programma en sprekers volgt snel.

Zorg ervoor dat je er dit jaar bij bent! Schrijf je nu in met ons Early Bird-tarief en verzeker jezelf van een plek op het Zorgcongres 2024. Ben je geen lid van Nevi maar wel van Intrakoop, ook dan is de ledenprijs van toepassing. Na jouw aanmelding kan je dat melden via evenementen@nevi.nl

Kom met je team en ontvang korting
Kom je met meer dan 5 collega’s? Mail ons (t.vangeijswijk@nevi.nl) dan voor een aangepast voorstel.

Locatie
De locatie van deze editie is in het midden van het land.