Afgelopen week 5559 bezoekers
19995 geregistreerde inkopers
3414 app gebruikers

DPA en InkoopAcademie verlengen samenwerkingGeplaatst op: 11 okt. 2018

DPA en InkoopAcademie hebben hun partnership met vijf jaar verlengd. Door hun samenwerking voort te zetten, willen de twee organisaties op een krachtige manier invulling geven aan waardecreatie in het inkoopvak. InkoopAcademie is sinds 2016 een vast onderdeel van het opleidingsmenu van alle inkoopprofessionals die bij DPA werken. Hierdoor kunnen deze professionals hun vakinhoudelijke opleidingsbehoefte invullen met vernieuwende workshops, trainingen en leergangen. Dit ter aanvulling op de competentietrainingen die ze bij DPA Academy volgen.

Inkopen met businessfocus

“Sinds 2016 zijn DPA en InkoopAcademie hechte partners”, zegt Olav Berten, Chief Operating Officer van DPA. “Dat was een van de voordelen van het samengaan met PeopleGroup. We investeren in opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers als basis van goed werkgeverschap. Vanuit de DPA Academy bieden we al onze interim professionals competentieontwikkeling. Vakinhoudelijke opleidingen zijn daarnaast noodzakelijk om een aantrekkelijke werkgever te zijn en om goed te blijven inspelen op ontwikkelingen en klantvragen. Binnen het specialisme inkoop zorgt InkoopAcademie ervoor dat onze professionals vakinhoudelijk goed getraind zijn en weten hoe inkoop optimaal aan de business van onze klanten kan bijdragen. Zo zijn en blijven we vooruitstrevend.”

Waarde toevoegen vanuit inkoopperspectief

“Al onze leergangen, trainingen en workshops hebben inkopen met businessfocus als vertrekpunt”, vertelt Fred Wittmaekers, directeur InkoopAcademie. “We leren inkoopprofessionals om na te denken over de mogelijkheden om vanuit inkoopperspectief van waarde te zijn ...

Lees hier verder

Bronlocatie van dit artikel
Lees meer

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders