Afgelopen week 6251 bezoekers
20392 geregistreerde inkopers
3663 app gebruikers

Handboek voor inkoop van clouddiensten in de publieke sector (herhaling)Geplaatst op: 13 sep. 2019

Een aantal Europese brancheorganisaties introduceren een handboek voor inkoop van clouddiensten in de publieke sector. Het nieuwe handboek Buying Cloud Services in Public Sector biedt de Europese branchecoalitie de eerste best practice begeleiding voor openbare inkopers van clouddiensten.

De 66-bladzijden tellende gids, die is gepubliceerd, is bedoeld om inkopers in de publieke sector in Europa te helpen met de aanbesteding van clouddiensten. Daarnaast is het handboek ook bedoeld om de digitale transformatie van overheden te vergemakkelijken en de publieke sector aan te moedigen om een toekomstgericht aanbestedingsbeleid, met cloud first als uitgangspunt, te voeren.

Best practices uit het cloud-ecosysteem

Het handboek is ontwikkeld door de Europese brancheorganisaties CISPE (Cloud Infrastructure Services Providers in Europe) met steun van het Cloud Industry Forum, Danish Cloud Community, DHPA Trusted Cloud Experts, ISPConnect, eco/EuroCloud Duitsland en EuroCloud Frankrijk. De organisaties vertegenwoordigen gezamenlijk duizenden bedrijven die samen het cloud-ecosysteem van Europa vormen. In het handboek zijn de ervaringen van ...

Lees hier verder

Bronlocatie van dit artikel
Lees meer

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders