Afgelopen week 5834 bezoekers
20203 geregistreerde inkopers
3542 app gebruikers

Inhousedag In2Talent; 29 mei 2019Geplaatst op: 24 apr. 2019

Ben jij een jong en enthousiast inkooptalent die dol is op afwisseling en zich graag persoonlijk blijft ontwikkelen? Als (startende) inkoper kun je bijna overal aan de slag. De vraag is dus niet of je een leuke job vindt, maar welke job het beste aansluit bij jouw wensen, eisen & ambities.

Het traineeship van In2Talent is speciaal ontwikkeld voor inkooptalenten. Tijdens het traineeship ga je aan de slag bij toporganisaties én neem je deel aan een twee jaar durend groeiprogramma. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal, letterlijk, want ons traineeship is toegespitst op de uitdagingen die er als jonge inkoper op je pad komen.

Wil je jouw carrière een kickstart geven met het traineeship van In2Talent? Leer In2Talent beter kennen tijdens de inhousedag op 29 mei!


Wat kan je verwachten?

Om een goede indruk te geven van de werkwijze van In2Talent hebben wij een interactief programma opgesteld met een presentatie en verschillende workshops. We sluiten af met een gezellige borrel waar je de trainees van In2Talent het hemd van het lijf kunt vragen.

  • Een uitleg over het In2Talent traineeship door In2Talenters;
  • Een workshop persoonlijke ontwikkeling;
  • Een workshop InkoopAcademie;
  • Een kijkje in de keuken van de inkoopafdeling van TU Delft, een van onze opdrachtgevers;
  • Een informele borrel en kennismaking met onze trainees om al je vragen te stellen

Ben jij een jonge professional of starter met niet meer dan 2 jaar inkoop ervaring en ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen inkoop en In2Talent? Kom er tijdens onze inhousedag achter of werken bij In2Talent iets voor jou is.

Ook als je nog niet zeker weet of inkoop jouw vakgebied is, ben je van harte welkom.


Enthousiast geworden?

Bekijk dan dit evenement

Bronlocatie van dit artikel
Lees meer

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders