Afgelopen week 5102 bezoekers
17928 geregistreerde inkopers
2848 app gebruikers

InkoopJobs.nl; niet alleen onafhankelijk en onpartijdig maar ook open en transparant voor de complete buitenwereld

386 x bekeken

Geplaatst op: 11 okt. 2017

Met InkoopJobs.nl creëren we een virtuele ontmoetingsplaats voor vraag naar en aanbod van inkoopprofessionals. 

Zowel inkoopprofessionals als organisaties met inkoopvacatures en organisaties met (voor inkoopprofessionals) interessante opleidingen & evenementen hebben baat bij een platform dat echt toegevoegde waarde biedt.

InkoopJobs heeft www.InkoopJobs.nl opgesteld als een onafhankelijk en onpartijdig platform, gericht op de complete inkoopmarkt. Van Publiek tot Privaat, van Junior Inkoper tot CPO en bij inkoopvacatures van kortlopende opdrachten tot onbeperkte dienstverbanden.

www.InkoopJobs.nl heeft dan ook inmiddels:

  • contact meer dan 11.400 geregistreerde inkopers die onze nieuwsbrief wekelijks ontvangen;
  • meer dan 1530 actieve app gebruikers;
  • meer dan 10.000 relevante connecties op LinkedIn;
  • en meer dan 800 relevante Twitter connecties.

Omdat dit aantal significant is en nog steeds groeiende is vinden wij het belangrijk om niet alleen volledig onafhankelijk en onpartijdig te zijn als dienstverlener, maar ook open en transparant te zijn voor de complete buitenwereld. Daarom tonen wij via onze website te allen tijde de bronlocatie van items en onze bezoekers- en contactstatistieken. 

Daarnaast tonen onze websitepagina's sinds kort hoe vaak die pagina's bekeken zijn door onze websitebezoekers en kunnen hieruit trends worden herleidt. Dit uiteraard in het voordeel van zowel inkoopprofessionals als organisaties met inkoopvacatures en (voor inkoopprofessionals) interessante opleidingen & evenementen. Zo kan dit dus handig zijn om te bepalen welke carrière-items interessant zijn voor ons publiek en of hoeveel traffic onze website creëert voor uw carrière-item indien u een organisatie bent die graag bij InkoopJobs.nl uw carrière-items plaatst.

Nogmaals; InkoopJobs heeft www.InkoopJobs.nl opgesteld als een onafhankelijk en onpartijdig platform, gericht op de complete inkoopmarkt. We zien er voor jullie en streven daarbij uiteraard nog steeds ons hoofddoel na om ons te blijven positioneren als 

“De carrière- en nieuwssite voor inkopers in de Benelux”

Dit nieuwsbericht is geschreven door: Maarten van den Berg van:

Lees meer

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders