Afgelopen week 5695 bezoekers
20531 geregistreerde inkopers
3751 app gebruikers

Inkoopkennis bij Defensie (herhaling)Geplaatst op: 21 sep. 2019

Kees Tazelaar - Verleden maand heb ik de stap gemaakt van inkoopkennis bij de vertrouwde Inkoop UitvoeringsCentra van de Rijksoverheid naar de inkoopkennis van de Specialistische InkoopCentra van het Ministerie van Defensie.

Nog steeds naar Utrecht, maar nu naar de kazerne; de Kromhoutkazerne. Eenmaal door de poort kom ik in een heel andere wereld. De wereld van landmacht, marine en luchtmacht. Die kende ik gelukkig toch wel een beetje. Opgegroeid in Den Helder, mijn pa als burger bij de Rijkswerf, zelf in dienst geweest.

DEFENSIE MATERIEEL ORGANISATIE

Ik werk nu bij de Defensie Materieel Organisatie. Deze organisatie zorgt voor het defensiematerieel, van aankoop, via instandhouding tot en met afstoting. Denk daarbij aan schepen, vliegtuigen, helikopters, voertuigen, brandstof, munitie, kleding, (operationele) computersystemen of wapens.

De Directie Inkoop bestaat weer uit de afdelingen Inkoop Projecten, de Algemene Inkoop en Verkoop, inkoop IT, Toezicht Defensie Leveranciers en Ondersteuning Inkoop Defensie. Die laatste, dat is mijn cluppie. Wij adviseren over ...

Lees hier verder

Bronlocatie van dit artikel
Lees meer

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders