Afgelopen week 5741 bezoekers
19862 geregistreerde inkopers
3315 app gebruikers

NEVI Kring ZuidWest zoekt nieuw bestuurslidGeplaatst op: 12 mrt. 2019

Heb jij een passie voor inkoop? Wil jij een bijdrage leveren aan een verdere ontwikkeling van het inkoopvak? En vind je het leuk om zelfstandig evenementen te organiseren? Het kringbestuur van NEVI Kring ZuidWest is, ter vervanging van een aftredend bestuurslid, op zoek naar een nieuwe collega!

Bestuur NEVI Kring ZuidWest zoekt nieuw bestuurslid

Samen met je collega bestuursleden, allen inkoopprofessionals, bedenk en organiseer je vakinhoudelijke bijeenkomsten. Naast het organiseren van je “eigen” evenementen, denk je mee over de invulling van overige evenementen. Ieder bestuurslid heeft daarin zijn eigen rol. Onze doelstelling is inspireren en verbinden. We willen inspireren door steeds verrassende, innovatieve en actuele onderwerpen en sprekers te bieden voor onze leden. We willen verbinden door een platform te zijn waar inkoopprofessionals met elkaar in contact komen.

Over NEVI Kring ZuidWest

Het kringbestuur van NEVI Kring ZuidWest bestaat uit 7 inkoopprofessionals. Gezamenlijk organiseren wij, voor ruim 1.350 NEVI-leden in onze regio, jaarlijks 6 inkoopevenementen. Dit zijn events met Hogescholen, inspiratiesessies, events met andere kringen en in de zomer een jaarafsluiting.

Interesse?

Kom jij het bestuur van NEVI Kring ZuidWest versterken? Lees de volledige vacaturetekst.

Bronlocatie van dit artikel
Lees meer

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders