Afgelopen week 5741 bezoekers
19862 geregistreerde inkopers
3315 app gebruikers

NEVI NEXT: waar gaan we naartoe?Geplaatst op: 05 dec. 2018
Format%20kader%20nieuwsbrief%20nexi%20next%202.jpg

In het voorjaar van 2018 zijn we, onder aanvoering van NEVI voorzitter Siep Eilander, gestart met een strategische heroriëntatie op de beleidsvisie.

Siep Eilander: “Het inkoopvak staat volop in de schijnwerpers en verandert razendsnel. Ook hoe er tegen verenigingen wordt aangekeken is aan verandering onderhevig. Als we ook in de toekomst sterk willen staan, moeten we relevant blijven voor inkoopprofessionals, hun organisaties en de maatschappij. Voor ons als NEVI betekent dit: mee veranderen en focus aanbrengen. Daar wilde ik na mijn aantreden als voorzitter gelijk mee aan de slag en daarom zijn we deze heroriëntatie gestart.”

Na diverse onderzoeken, waaronder enquêtes, interviews en bijeenkomsten in juli en september - met zowel leden als andere betrokkenen bij het inkoopvak - zijn we aangekomen bij de volgende fase: die van keuzes en implementatie.

In de Ledenraad van 2 november jl. heeft het Bestuur drie belangrijke keuzes voorgelegd:

  • Allereerst de nieuwe ‘WHY’ van NEVI: NEVI is er om inkoop naar een hoger niveau te brengen voor het individu, organisaties én de maatschappij.
  • De focus op vier kernactiviteiten: Netwerk, Opleidingen met diploma, Training & Ontwikkeling en Ondersteunende tools. NEVI werkt daarnaast in programma’s aan maatschappelijke thema’s.
  • NEVI met één herkenbaar gezicht; alle activiteiten worden ondergebracht onder één merk: NEVI. Het merk Purspective zal op termijn verdwijnen en de incompany activiteiten worden onder het NEVI merk voortgezet.

Deze keuzes zijn door de Ledenraad bekrachtigd.

Siep Eilander: “In het vernieuwde NEVI werken wij vanuit de Netwerk 3.0 gedachte, met volop ruimte voor innovatie en co-creatie met onze (toekomstige) partners. Op dit moment werken we verder aan het implementatieplan, dat begin 2019 ter besluitvorming aan de Ledenraad wordt voorgelegd. De eerste stappen zijn gezet en we zijn vol vertrouwen in de toekomst!”

Bronlocatie van dit artikel
Lees meer

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders