Afgelopen week 5834 bezoekers
20203 geregistreerde inkopers
3542 app gebruikers

Onderzoek Werkprofiel van een contractmanager 2019Geplaatst op: 12 jun. 2019

Onderzoek verlengd, je kunt nog meedoen! Grijp je kans om jouw inzichten op de kaart te zetten: sluitingsdatum 15 juni!

Wat speelt er in de wereld van contractmanagers? Het werkveld van een contractmanager is dynamisch en veranderend. Daarom voeren we iedere twee jaar een onderzoek uit onder contractmanagers in Nederland. In slechts enkele minuten draag jij bij aan het inzichtelijk maken van de huidige status quo van contractmanagement binnen organisaties.

Naast de bestaande onderdelen van het onderzoek, zoals rollen, systemen en contractvolumes, is er een belangrijke dimensie bijgekomen: competenties en succesfactoren. Voor deze editie werken we daarom samen met Tom Brand van Universiteit Twente, die invulling heeft gegeven aan dit nieuwe onderdeel.


De contractmanager in Nederland - onderzoek 2019

CM Partners houdt zich bezig met het stimuleren van groei en innovatie binnen het vakgebied contractmanagement. Dit doen we onder andere door onderzoek te verrichten naar de contractmanagers in Nederland. We stellen uw input zeer op prijs!

Universiteit Twente

Ten opzichte van voorgaande jaren is de enquête dit jaar uitgebreid met een tweetal blokken: vaardigheden en thema's/succesfactoren. Deze uitbreiding vloeit voort uit een wetenschappelijk onderzoek naar de ''competente contractmanager''. De uitkomsten van dit gedeelte van de enquête zullen uitsluitend worden gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek en het verbeteren van het academisch onderwijs.

Vul de enquête in en draag zo bij aan uw vakgebied

Bent u een contractmanager* in Nederland? Dan nodigen we u graag uit de vragenlijst in te vullen. Uw antwoorden worden anoniem opgeslagen en uitsluitend voor dit onderzoek gebruikt.

Hoeveel tijd gaat me het invullen kosten?

De tijdsinvestering die we van u vragen is tussen de 20 en 30 minuten. Wij realiseren ons dat dit niet gering is. Daar staat tegenover dat u bijdraagt aan de ontwikkeling van het vakgebied en als eerste de rapportage toegestuurd kunt krijgen.

U kunt het invullen van de vragenlijst onderbreken en op een ander moment verder gaan.

Sluitingsdatum

De beschikbaarheid van de vragenlijst is verlengd tot en met 15 juni 2019.

Onderzoeksrapport ontvangen

Vul de enquête volledig in en laat uw naam, adres en e-mailadres achter. Wij sturen u dan de uitgebreide rapportage toe zodra die beschikbaar is. Uw e-mailadres wordt uitsluitend voor dit doel gebruikt.

Collega’s uitnodigen

Stuurt u de uitnodiging of de link naar de vragenlijst ook door naar collega-contractmanagers of andere contractmanagers uit uw netwerk? Zo vergroten we samen de inzichten.

Vragen

Heeft u vragen over de enquête of loopt u bij het invullen ergens tegenaan? Stuur een e-mail naar: info@cmpartners.nl

*Definitie contractmanager

Een contractmanager is de persoon die, in opdracht van de contracteigenaar, verantwoordelijk is voor het realiseren van de contractdoelstellingen tijdens de uitvoeringsfase van de contractlevenscyclus.


Zonder jouw inzichten is het onderzoek niet compleet, vul de enquête vandaag nog in!
(Sluitingsdatum enquête: 15 juni 2019)

Heb je de vragenlijst al ingevuld? Hartelijk bedankt voor jouw bijdrage! Ken je andere contractmanagers in Nederland? Stuur dit bericht gerust door!

Bronlocatie van dit artikel
Lees meer

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders