Afgelopen week 5942 bezoekers
20823 geregistreerde inkopers
3935 app gebruikers

Online vanuit huis leren wanneer het voor jou uitkomt!Geplaatst op: 21 mei 2020

In deze bijzondere tijden is ook de manier van leren en ontwikkelen aan veel veranderingen onderhevig. Graag willen we je vanuit huis ondersteunen om verder te blijven leren.

Op een zelf gekozen moment kun je je verdiepen in een specifiek inkooponderwerp, zoals inkoop, contractmanagement of onderhandelen. Je schrijft je in en door middel van teksten, video’s en simulaties kom je meer te weten over dit onderwerp.


Tijdelijk e-learning aanbod

We zitten massaal thuis in deze onzekere tijden en we moeten er het beste van zien te maken. Daarom biedt Nevi met internationale ontwikkelingspartner Procurement Academy tijdelijk* en voor een lage prijs 9 solide e-learning masterclasses en 2 miniclasses aan, volledig online en on demand!

Met een studieduur tussen de 3 en 7 uur kun je efficiënt, plaats- en tijdonafhankelijk je kennis over actuele inkooponderwerpen vergroten. Vanaf het moment dat je toegang hebt tot de e-learning kan je 3 maanden on demand de materialen raadplegen.

Let op: De e-learnings zijn volledig in het Engels.

Master en miniclasses

Het aanbod bestaat uit 9 masterclasses en 2 miniclasses. Het onderscheid tussen de master- en miniclass zit in de studieduur die je kwijt bent. Met een masterclass ben je ongeveer 6 uur bezig. De miniclass duurt ongeveer 3 uur. Je doorloopt een masterclass of miniclass helemaal zelfstandig en in het tempo dat jou uitkomt.

Alle masterclasses zijn opgebouwd uit courses, microlearnings en simulaties. In de courses wordt je door middel van video’s over herkenbare en praktische voorbeelden meegenomen door de theorie. In de microlearnings voer je een korte opdracht uit en doe je snel nieuwe inzichten op. In de simulaties pas je het geleerde toe. De miniclasses zijn volledig uit courses opgebouwd.

De 11 verschillende onderwerpen zijn los van elkaar te boeken. Afhankelijk van het onderwerp kun je dus nagaan wat voor jou interessant is en waar je jezelf op wilt ontwikkelen. Combinaties zijn natuurlijk ook mogelijk.

Hieronder vind je de link naar alle e-learnings en per e-learning alle informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven. Wacht niet langer en profiteer nu van dit tijdelijke aanbod!

 1. Legal E-Learning
 2. Measuring Procurement E-Learning
 3. Cost Management E-Learning
 4. Winning Negotiation E-Learning
 5. Stakeholder Management E-Learning
 6. Sourcing Fundamental E-Learning
 7. Advanced Negotiations E-Learning
 8. Category Management E-Learning
 9. Contract Management E-Learning
 10. Sourcing Advanced Level E-Learning
 11. Finance for Non Finance E-Learning

*Dit aanbod is tijdelijk en geldt tot 30 juni 2020

Lees meer

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders