PIANOo-congres 16 juni 2022

Met elkaar het verschil maken! Dit is het motto van de 16e editie van hét PIANOo-congres op 16 juni 2022. Het jaarlijkse inkoopevenement van en voor de publieke sector vindt dit jaar plaats in 1931 Congrescentrum in Den Bosch. Inkoop draait om het aantrekken van partijen en oplossingen die het beste bijdragen aan de doelstellingen van onze organisaties. En dat vergt samenspel, zowel binnen de organisatie als in de markt. Want inkoop staat aan het begin, wanneer markt en overheid gaan samenwerken. Meld je snel aan en stel je eigen programma samen.

Jaarlijks nemen ruim 700 inkoopprofessionals, werkzaam bij allerlei verschillende overheidsorganisaties, deel aan het congres. Zij delen en halen kennis en ervaringen en ontmoeten collega’s uit heel Nederland. Het programma is bekend en er is veel aandacht voor samenwerking. Dit jaar is het motto ‘met elkaar het verschil maken’. Tijdens het PIANOo-congres 2022 besteden we onder meer aandacht aan samenwerking binnen de organisatie en met de markt, contract- en inkoopmanagement, maatschappelijk verantwoord inkopen en relevante jurisprudentie.

Nieuwe perspectieven

Verwacht een energieke opening door Gerdine Keijzer-Baldé, plaatsvervangend secretaris-generaal ministerie van EZK. Elisabetta Manunza, hoogleraar Europees en internationaal aanbestedingsrecht Universiteit Utrecht, bespreekt het belang van ethiek en van aanbestedingsregels voor open en rechtvaardige samenlevingen. En filosoof Lammert Kamphuis, deelt tips vanuit de filosofie om tot nieuwe perspectieven te komen. Deze tips helpen om het verschil te maken! Verder kan je kiezen uit ruim 30 sessies.

Anders dan voorheen

Dit jaar zijn naast inkopers ook ‘inschrijvers’ welkom op het PIANOo-congres. Het gaat om een select gezelschap vertegenwoordigers, op bestuurs- of beleidsniveau, van brancheorganisaties en ondernemersverenigingen. Immers, een aanbesteding is pas geslaagd als deze een geschikte aanbieding en (samenwerking met een) leverancier oplevert!

Meer informatie en aanmelden

Het PIANOo-congres duurt van 9.00 tot 17.00 uur, inclusief borrel. Het congres is toegankelijk voor medewerkers van alle aanbestedende diensten en vertegenwoordigers van brancheorganisaties en ondernemersverenigingen (op uitnodiging). Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Schrijf je nu in en stel je eigen programma samen via de congressite.


Bron: pianoo.nl