Afgelopen week 4365 bezoekers
19099 geregistreerde inkopers
3127 app gebruikers

PIANOo-congres 7 juni 2018: Inschrijving gestartGeplaatst op: 24 apr. 2018

Vanaf vandaag kunt u zich aanmelden voor het jaarlijkse PIANOo-congres, hét evenement voor en door inkoop-en aanbestedingsexperts uit de publieke sector. Het congres vindt op 7 juni 2018 plaats in Bussum. Met ruim 40 sprekers uit de praktijk verwachten wij weer een actueel en praktijkgericht congres aan te kunnen bieden. Extra aandacht besteden we aan het ontmoeten van vakgenoten met gedeelde interesses en ideeën.

Yes, we Connect!

De dag staat in het teken van kennisdelen, ontmoeten en verbinden. Via een interactief platform komen deelnemers voorafgaand en tijdens het congres met elkaar in contact aan de hand van gedeelde interesses, inhoudelijke bijdrages en ideeën.

Aanmelden

Het PIANOo-congres 2018 duurt van 9.30 tot 17.00 uur, inclusief borrel. Het congres is (gratis) toegankelijk voor medewerkers van alle aanbestedende diensten. Het programma is definitief en de sessies staan op de website.

Programma en aanmelden PIANOo-congres 2018 op pianoo-congres.nl

Bedrijvenmarkt

Voor bedrijven en organisaties biedt PIANOo weer de mogelijkheid deel te nemen aan de bedrijvenmarkt. PIANOo toetst of de exposanten passen bij de uitstraling van het congres. De organisatie deelt de stands naar eigen inzicht en in principe op volgorde van aanmelding in. Heeft u interesse, mail dan naar info@pianoocongres2018.nl.

Bronlocatie van dit artikel
Lees meer

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders