Afgelopen week 5945 bezoekers
20881 geregistreerde inkopers
3980 app gebruikers

Producten inkopen anno 2020: wat is er veranderd?Geplaatst op: 26 jun. 2020

Het retaillandschap is continu in beweging. Retailers komen voor nieuwe uitdagingen te staan, ook met betrekking tot het samenstellen van het juiste assortiment. Steeds meer retailers heroverwegen de manier waarop ze inkopen doen en dit is mede door het COVID-19 virus in een stroomversnelling geraakt. Wat zijn de bestaande manieren voor retailers om nieuwe merken te ontdekken en wat kunnen we verwachten van de toekomst?

Het concept is simpel: producten inkopen voor groothandelsprijzen om deze vervolgens door te verkopen tegen een hogere prijs. Om een succesvolle retailer te worden is er echter meer nodig. Het hebben van een succesvolle (web)winkel hangt sterk af van het aanbieden van het juiste product, tegen de juiste prijs, op het juiste moment. Bovendien zoeken consumenten tegenwoordig naar waarden die verder gaan; ze hunkeren naar een product met een verhaal, en het liefst lokaal. Daarnaast verwacht een consument een constant vernieuwend productaanbod.

De sleutel tot succesvolle wederverkoop is het selecteren van een goede leverancier en het cureren van de juiste producten. Volgens recentelijk onderzoek van ABN AMRO dienen retailers hun assortiment te verbeteren om relevant te blijven voor consumenten, onder andere door het inkopen van...

Lees hier verder


Bron: retailtrends.nl

Bronlocatie van dit artikel
Lees meer

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders