Afgelopen week 5559 bezoekers
19995 geregistreerde inkopers
3414 app gebruikers

ProRail start aanbesteding voor een relaismanager spoorGeplaatst op: 12 okt. 2018

ProRail gaat een aanbesteding op de markt zetten voor een relaismanager. Het bedrijf dat deze opdracht in de toekomst gaat uitvoeren wordt verantwoordelijk voor 6600 B-relaisinstallaties in het Nederlandse spoor. Om een goede uitvraag te kunnen doen, heeft ProRail een marktconsultatie gepubliceerd. De spoorbeheerder vraagt de sector hierin om mee te denken.

De verantwoordelijkheid en het managen van de beschikbaarheid van B-relais voor de Nederlandse spoorsector ligt nu nog in handen van Voestalpine Railpro. Omdat dit contract afloopt, gaat ProRail deze opdracht aanbesteden.

ProRail zoekt een relaismanager die de beschikbaarheid van B-relais voor het Nederlandse spoor op orde kan houden. Dat doet dit bedrijf door het innemen, meten, (laten) reviseren, produceren, op voorraad houden en uitleveren van alle soorten B-relais aan door ProRail erkende aannemers.

B-relaisinstallaties

Een B-relais is een soort schakelaar binnen een beveiligings- en interlocking-systeem van het spoor dat ervoor zorgt dat het treinverkeer veilig verloopt. Een treindienstleider stelt de rijweg voor een trein in en brengt daarbij de wissels in de juiste positie. Het B-relais controleert daarbij of de ...

Lees hier verder

Bronlocatie van dit artikel
Lees meer

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders