Afgelopen week 5741 bezoekers
19862 geregistreerde inkopers
3315 app gebruikers

Utrechtse regiogemeenten starten gezamenlijke aanbesteding zeer specialistische jeugdhulpGeplaatst op: 13 mrt. 2019

Om te zorgen voor beschikbaarheid van de expertise die nodig is voor de meest kwetsbare kinderen en jongeren, starten vier Utrechtse jeugdhulp-regio’s per 13 maart 2019 met de aanbesteding van de zogenoemde Essentiële functies. Onder deze regio’s vallen 16 gemeentes, waaronder Nieuwegein. Naast Nieuwegein doen ook mee: Houten, IJsselstein, Lopik, Vijfheerenlanden, Utrecht, de Ronde Venen, Montfoort, Oudewater, Stichtse Vecht, Woerden, de Bilt, Zeist, Utrechtse Heuvelrug, Bunnik en Wijk bij Duurstede. Een gezamenlijke aanbesteding van 16 gemeentes voor jeugdhulp is bijzonder en illustreert de gedeelde ambitie om de zorg voor de meest kwetsbare kinderen en jongeren te verbeteren.

De samenwerkende Lekstroomgemeenten (Houten, Lopik, Nieuwegein, IJsselstein en Vianen) kochten in 2016 al hun jeugdhulp gezamenlijk in voor 2016. Dit wordt nu breder getrokken.

Per 1 januari 2020 moet er een nieuw contract zijn met de zorgaanbieders die deze zeer specialistische behandelingen bieden. Deze aanbesteding benutten de Utrechtse jeugdhulp-regio’s om deze

Bronlocatie van dit artikel
Lees meer

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders