Afgelopen week 5237 bezoekers
20736 geregistreerde inkopers
3869 app gebruikers

VFM realiseert vlekkeloze ingebruikname van nieuw kantoor Triodos BankGeplaatst op: 21 mrt. 2020

Triodos Bank heeft in samenwerking met Edge Technologies een nieuw kantoor op Landgoed De Reehorst ontwikkeld, die wereldwijd de toon zet op circulariteit en duurzaamheid. VFM was verantwoordelijk voor de ingebruikname, inclusief het organiseren en coördineren van de verhuizing en de eerste werkdag.

In het zorgvuldige proces is opdrachtgeverschap een centraal thema geweest, vertelt Alex de Groot, consultant Werkplek en Services van VFM en bij Triodos Projectleider Ingebruikname.

De eerste werkdag in het nieuwe, volledig duurzame en circulaire kantoor van Triodos Bank was officieel eind november 2019. “Maar toen waren wij al een kleine twee jaar onderweg”, lacht De Groot. VFM was door Triodos Bank namelijk al in een vroeg stadium aangehaakt vanwege de inhoudelijke expertise die het facilitaire adviesbureau bezit op het gebied van de werkomgeving. “Wij waren als VFM verantwoordelijk voor de ingebruikname. Onderdeel van die ingebruikname was interieur en de daaraan gekoppelde voorbereidende werkzaamheden in 2018 en de aanbesteding en implementatie in 2019”, verklaart De Groot.

Lat ligt hoog

Het nieuwe pand van Triodos Bank beslaat 13.000 vierkante meter, telt vijf verdiepingen en de lat op circulair en duurzaam gebied lag hoog. Erg hoog. “Een mooie uitdaging dus”, verklaart De Groot. In de werkgroep interieur en kantoorgebruik is als eerste een afvaardiging van Triodos Bank aan de slag gegaan met de toekomstige inrichting. “Onder onze begeleiding en die van Ex Interiors, zijn vervolgens diverse referentiebezoeken afgelegd om te zien waar de markt staat als het gaat om circulariteit. De learnings daarvan zijn vastgelegd en later toegepast in de...

Lees hier verder


Bron: facto.nl

Bronlocatie van dit artikel
Lees meer

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders