Afgelopen week 5945 bezoekers
20881 geregistreerde inkopers
3980 app gebruikers

Voorbereiding aanbesteding Wilhelminakanaal in volle gangGeplaatst op: 24 jun. 2020

Rijkswaterstaat is druk bezig met de voorbereiding van de aanbestedingsprocedure. We gaan straks op zoek naar een aannemer die de herbouw van Sluis II, de afbouw van Sluis III en het kanaalpand hiertussen in het Wilhelminakanaal op zich neemt.

Dat gebeurt via een zogenoemd Design & Construct-contract. Dit betekent dat de aannemer niet alleen het project realiseert, maar ook verantwoordelijk is voor het ontwerp. De voorbereidingen voor de aanbestedingsprocedure voor de herbouw van Sluis II en de afbouw van Sluis III en het tussenliggende kanaalpand in het Wilhelminakanaal zijn in volle gang. Er komt namelijk heel wat bij kijken. De aannemer gaat straks aan het werk op basis van een Design & Construct-contract: hij realiseert niet alleen het project, maar is ook verantwoordelijk voor het ontwerp. Dit betekent echter niet dat de aannemer de vrije hand krijgt bij het maken van een ontwerp. Hij moet namelijk voldoen aan eisen en richtlijnen van Rijkswaterstaat. Zo benutten we de kennis, innovatie en slagkracht van de markt optimaal.

Eisen voor de aannemer

Op dit moment zijn we druk bezig met het verzamelen van de eisen en richtlijnen waar de aannemer zich aan moeten houden. Daarbij gaat het...

Lees hier verder


Bron: rijkswaterstaat.nl

Bronlocatie van dit artikel
Lees meer

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders