Afgelopen week 5003 bezoekers
18565 geregistreerde inkopers
2947 app gebruikers

100% Digitaal Aanbesteden

Opleiding start op: 04 dec. 2018 09:00

Professioneler aanbesteden = 100% digitaal aanbesteden.
Sneller, veiliger, goedkoper, automatisch archiveren en accountantproof.

Tijdens de dagtraining “100% Digitaal Aanbesteden” krijgt u inzicht in de grote voordelen die u bereikt met digitaal aanbesteden. Zowel organisatorisch als per aanbesteding. U wordt tevens voorbereid op de aanstaande wettelijke verplichting om volledig digitaal aan te besteden.

  • Hoe kunt u als aanbestedende dienst aan de slag met digitaal aanbesteden
  • Hoe kunt u als inschrijvende partij uw voordeel doen met digitaal inschrijven
  • Welke stappen moet u daarvoor ondernemen? En belangrijker: hoe benut u de voordelen van digitaal aanbesteden voor uw organisatie?

In deze training speelt TenderNed een belangrijke rol, als wettelijk aangewezen platform in Nederland voor digitaal aanbesteden.

De focus van deze training ligt op de implementatie en uitvoering van digitaal aanbesteden. Van belang voor inkopende organisaties en bijzonder interessant voor inschrijvende partijen. Directe toepasbaarheid in de praktijk is het doel. In de training wordt u meegenomen van de aanleiding voor digitaal aanbesteden tot aan de uitleg van het systeem TenderNed. We nemen u mee naar beide kanten van het systeem waardoor uw als inkopende partij ziet wat de marktpartijen zien en moeten doen en als inschrijvende partij hoe een digitale aanbesteding tot stand komt en welk overwegingen een rol spelen. We nemen u stapgewijs mee in door het gehele proces. Zo kunt u direct met de aangeleverde informatie aan de slag!

Resultaat van de training

Kennis van digitaal aanbesteden, hoe werkt aanbesteden via TenderNed, tips en trucs voor inrichting van uw aanbesteding en uw inschrijving!

Programma Training 100% Digitaal Aanbesteden

  • Wat is digitaal aanbesteden en waarom wordt het gedaan?
  • Wat is TenderNed?
  • Wat moet organisatorisch worden geregeld?
  • Hoe werkt aanbesteden en inschrijven via TenderNed?
  • Marktconsultatie, werken met het UEA en bijzondere procedures (o.a. dynamisch aankoopsysteem) in TenderNed
  • Praktijksituaties TenderNed

Voor wie?

De training heeft aantoonbare meerwaarde voor aanbestedende diensten: managers, directeuren, projectleiders, juristen, controllers, materiedeskundigen, staffunctionarissen, inkoop, etc. En het bedrijfsleven als inschrijvende partijen: managers, directeuren, projectleiders, bid- & tendermanagement, verkoop en accountmanagement, etc.

Aanpak

Training met een hoog interactief gehalte, vraaggestuurd, afwisselend theorie, praktijkvoorbeelden en oefeningen.

De trainer

De trainer is Pieter Veerman, Gemeentelijk inkoopregisseur en beheerder. Als inkoopregisseur coördineert Pieter de inkopers van de gemeente in het gebruik van TenderNed. Vanaf april 2016 heeft de gemeente ingezet op 100% digitaal aanbesteden. Eerder werkte Pieter als juridisch adviseur in de publieke sector.

Co-host is John Kauerz, al jaren veel gevraagde trainer, spreker en consultant. Actief binnen de publieke sector en het bedrijfsleven. Jarenlange ervaring aan inkoop & aanbestedingszijde als aan de verkoop & inschrijfzijde. Met name op het gebied van prestatieverbetering in de rollen van kwartiermaker, manager en projectleider. Zie ook de referenties op onze website.

Dag training, uw investering € 595,- p.p. ex BTW

Programma: (van 09.30 tot ongeveer 16.00) dinsdag 4-12-2018 in Zoetermeer.

Bronlocatie van deze opleiding

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders