Aanbestedingswet Groene Stip

Startdatum:
11-10-22 09:00

In deze training ga je dieper in op hoe je de groene stip kunt organiseren. Je leert welke stakeholders je moet betrekken en over welke onderwerpen een besluit moet worden genomen voor een goede aanbesteding. Na deze training heb je:

  • Geleerd hoe je de juiste stakeholders betrekt en duidelijke afspraken over de interne communicatie en rollen
  • De vertaling gemaakt naar gunning- en selectiecriteria
  • Handvatten voor het bepalen van de juiste procedure

Over deze training

AANTAL PLEKKEN 16
PRIJS € 795,00 excl. btw
LEDENPRIJS € 655,00 excl. btw

Waarom een training Aanbestedingswet groene stip?
Een optimaal aanbestedingsresultaat, dat is wat centraal staat voor iedereen die betrokken is bij een aanbesteding. Wat een optimaal aanbestedingsresultaat vaak in de weg staat is dat er eigenlijk geen goede basis of startdocument is. Er is geen compleet overzicht waardoor problemen ontstaan. Om dit te voorkomen is een groene stip overleg, waarin alle belangen en inzichten op de juiste manier vertaald zijn in relatie tot de Aanbestedingswet, van groot belang.

Bij dit proces zijn er verschillende interne stakeholders betrokken en ieder met zijn eigen perspectief en inzichten. Als inkoper moet je dit op een goede manier vertalen naar een aanvraag naar de markt. Hoe betrek je op een goede manier je interne stakeholders en hoe bespreek je alle belangrijke onderwerpen voor een optimaal aanbestedingsresultaat. Dat is wat je doet in het groene stip overleg.

Voor wie is de training Aanbestedingswet groene stip geschikt?
Om deze training te kunnen volgen is het van belang dat je eerst de training Aanbestedingswet – Basis of Aanbestedingswet Refresher hebt gevolgd. Wij hebben deze vervolgtraining ontwikkeld voor inkopers die werken op tactisch niveau en de basisregels van aanbesteden kennen. De training Aanbestedingswet – Basis of Aanbestedingswet Refresher zijn dus een toelatingseis. Mocht je in aanvulling daarop de opleiding Nevi 1 Publiek of Nevi 2 Publiek hebben afgerond, dan helpt dit je zeker om de lesstof te begrijpen.

Planning

  • ZOETERMEER – 11 okt 2022 – 1 sessie – 09:00 – 17:00 – Aanbestedingswet Groene Stip – Golden Tulip Zoetermeer Centre

Welke onderwerpen komen er aan bod?

De volgende onderwerpen komen tijdens de training Aanbestedingswet Groene stip aan bod:

  • Belang interne stakeholders identificeren
  • In kaart brengen interne behoefte
  • Interne communicatie
  • Gunning- en selectiecriteria

Werkvormen

Theorie en praktische werkvormen wisselen elkaar af.

De praktijkexpert

Abe Goldman, Trainer