Afgelopen week 5275 bezoekers
20275 geregistreerde inkopers
3590 app gebruikers

Effectief communiceren & beïnvloeden met impact

Opleiding start op: 23 sep. 2019 09:00

Training 'Effectief communiceren & beïnvloeden met impact', voor sterker leiderschap en effectieve communicatie.

Hoe kun je met meer impact communiceren en beïnvloeden? Hoe creëer je makkelijker draagvlak voor je ideeën en krijg je anderen eenvoudiger mee? Hoe kun je je persoonlijk leiderschap versterken op een manier die bij je past? Hoe kun je je stakeholders, budgethouders, directie / management en leveranciers makkelijker overtuigen?

Samenwerken wordt een stuk prettiger bij effectieve communicatie en leiderschap. Maar hoe doe je dat?

Herken je de volgende uitdaging? Je bent van harte welkom!

 • Je wilt krachtiger en effectiever communiceren
 • Je wilt makkelijker je grenzen aangeven
 • Je wilt je persoonlijke kracht versterken
 • Je wilt leiderschap (bij jezelf / anderen) vergroten

Wil je jezelf verder ontwikkelen op een manier die bij je past? Geef je op bij deze 3-daagse training die echt bijzonder, leerzaam, leuk en anders is dan anders.

Een persoonlijke aanpak en maatwerk

Ik werk je persoonlijke leerdoelen voor je uit. Deze leerdoelen staan centraal in de training en daarom heen ontwikkel ik de training, echt persoonlijk maatwerk dus. Bovendien weet ik op deze manier zeker dat jij voldoende inzichten krijgt om stappen te zetten in je ontwikkeling.

Ik garandeer je persoonlijk je tevredenheid

Ik werk in kleine groepen van circa 5 personen en je bent veel zelf aan de slag. Bovendien garandeer ik je nieuwe inzichten (en jouw tevredenheid) om daadwerkelijk stappen te zetten in je communicatie en leiderschap, op een manier die bij je past.

Alle oud deelnemers geven (ook na een half jaar) aan dat de training zinvol is en dat ze de nieuwe inzichten nog steeds in de praktijk toepassen: daarom durf ik je tevredenheid te garanderen!

Wil jij ook gegarandeerd nieuwe inzichten waarmee je concrete stappen kunt zetten in je communicatie en leiderschap? Geef je dan op!

prijs:

1.095 euro per persoon (exclusief btw)

data:

 • 23, 24, 25 september 2019
 • 7, 8, 9 oktober 2019

Is dit programma ook interessant voor iemand die je kent? Stuur deze uitnodiging dan gerust door!

Opgeven: via froukje@inspiredmovement.nl of 06 - 48 18 5580

Meer info

Over de trainer:

Froukje van der Lende was ruim 15 werkzaam in inkoop en inkoop professionalisering. Na afronding van het Procurement Leadership Program (Nevi 3) heeft zij zich gespecialiseerd in effectieve communicatie, leiderschap, persoonlijke effectiviteit en hoe gedrag / patronen te veranderen. Froukje is als examinator nog steeds betrokken bij het Nevi3 programma en traint / coacht bijna wekelijks inkoopprofessionals.

Froukje is NLP trainer en maakt in haar trainingen gebruik van inzichten vanuit psychologie, leiderschap, Stephen Covey, Transactionele Analyse, NLP, Systemisch werk, mindfullness en breinleren, die leiden tot effectieve communicatie en leiderschap.

Reacties van oud deelnemers:

"Het is niet te geloven, gesprekken verlopen makkelijker en ik voel me krachtiger. Het was een onvergetelijke les, ik weet nu hoe ik in mij kracht kan blijven!"

"Wat een geweldige training gehad, zeer vakkundig en meegaand, echt helemaal TOP! Froukje wist de gehele groep te betrekken en motiveren. Het was zeer interactief en concreet door de persoonlijke voorbeelden (van haarzelf en de cursisten). Prettige, open manier van communiceren en ze voelde ook goed de deelnemers aan!"

“Nogmaals bedankt Froukje! Het was een onvergetelijke les en als ik nog ergens mee zit, weet ik je te vinden!"

"Iedere dag ervaar ik weer wat mijn verbeterde communicatie oplevert."

"Het is niet te geloven, maar door mijn gewijzigde houding lijkt de wereld om me heen ook te veranderen. Mensen blijven me aanspreken, gesprekken verlopen makkelijker en ik voel me krachtiger. En als ik voel dat de kracht me ontglipt, dan denk ik weer even aan die mooie lokatie op het strand met uitzicht op de zee en hoe fijn het daar was."

"Het waren fantastische dagen! Inhoudelijk, de lokatie, het aantal personen, de organisatie, je begeleiding en je voorbereiding, echt super! dankjewel Froukje"

"Persoonlijk, pragmatisch en lekker concreet."

"Vakvrouw en mooi mens!"

Oud deelnemers zijn bijvoorbeeld werkzaam bij:

 • KPN
 • CX Company
 • Selecta
 • ’s Heerenloo
 • Wetterskip Fryslan
 • Hago
 • Yogokawa
 • Altra Onderwijs en Jeugdhulp

Lees hier voor meer reacties en klanten: https://www.inspiredmovement.nl/klanten.html

Bronlocatie van deze opleiding

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders