Afgelopen week 6034 bezoekers
20975 geregistreerde inkopers
4037 app gebruikers

IT Outsourcing: Certified Outsourcing Specialist

Opleiding start op: 23 nov. 2020 09:00

Zonder een adequate regiefunctie is een efficiënte en effectieve outsourcing van IT-diensten niet mogelijk. Als manager of medewerker, betrokken bij het uitbesteden van IT-diensten, dient u absoluut bekend te zijn met de belangrijkste principes en concepten van outsourcing en regie ofwel Sourcing Governance.

De kwalificatie Sourcing Governance Foundation is door de Association for Project Management (APMG-International) ontworpen in samenwerking met de International Association of Outsourcing Professionals (IAOP). De 3-daagse Sourcing Governance Foundation training kwalificeert u voor de titel Certified Outsourcing Specialist - Foundation Principles (COS-FP) van IAOP. Het examen wordt op de derde dag afgenomen door onze, door APMG-International geaccrediteerde, trainer. APMG - International is een Certification en Training Strategic Alliance Partner van IAOP.

Doelgroep
De 3-daagse training Sourcing Governance Foundation verschaft zowel opdrachtgevers als leveranciers alle informatie die ze nodig hebben om het outsourcingsproces succesvol te laten verlopen.

Wat leert u in deze training?
De 3-daagse training Sourcing Governance Foundation geeft u inzicht in de basisprincipes van outsourcing en Sourcing Governance en hoe u deze kunt toepassen. Na de training kent u de belangrijkste principes en terminologie uit de richtlijn van Sourcing Governance. U heeft dan aantoonbare kennis over en begrip van de kansen, risico’s en vormen van outsourcing. Best practice laat zien dat het voor de implementatie en het functioneren van een Sourcing Governance functie noodzakelijk is dat u zich bewust bent van de belangrijkste principes en begrippen van outsourcing en Sourcing Governance en deze ook begrijpt. Tijdens de training wordt een interactieve benadering gebruikt, waarin leren, discussie en oefeningen worden gecombineerd.

In de training staan best practices, vastgelegd in het Sourcing Fasen Model en het regiemodel Demand Supply Governance Framework, centraal. De training resulteert in een snelle en optimale opbouw van kennis. Veel onderwerpen worden geïllustreerd met realistische praktijkcases. Daarnaast komen alle trends en ontwikkelingen op het gebied van (out)sourcing aan bod.

Het Sourcing Governance Foundation examen
Om de titel Certified Outsourcing Specialist te verkrijgen dient u te slagen voor het Engelstalige Sourcing Governance Foundation examen dat 1 uur duurt en 40 multiple-choice vragen bevat. U moet minimaal 28 (70%) van de 40 vragen correct beantwoorden.

Aan de kwalificatie Sourcing Governance Foundation wordt 1 van de 6 aanvullende punten, die u nodig heeft om het ITIL v3 Expert certificaat te behalen, toegekend. Daarnaast verkrijgt u 25 punten t.b.v. de Certified Outsourcing Professional (COP) certificering van IAOP (waarvoor u in totaal 150 punten nodig heeft) en 15 punten ingeval van hercertificering.

Examengarantie

Mocht u onverhoopt niet slagen voor het examen dan mag u geheel kosteloos het examen opnieuw afleggen.

Beoordeling door cursisten

De 3-daagse Certified Outsourcing Specialist training wordt door cursisten beoordeeld met een 8!

Startdata

Deze 3-daagse training wordt centraal in het land gehouden. De lestijden zijn van 9.00 uur ’s ochtends tot 17.00 uur ’s middags. U kunt op de volgende datum deelnemen: 23 + 24 + 30 november 2020

Prijs / Inschrijven
De kosten van deze training bedragen € 2.180,- excl. BTW per persoon, incl. koffie, thee, lunches, 2 boeken (t.w.v. € 72,-), een uitgebreide cursusmap, het Sourcing Governance Foundation examen (t.w.v. € 125,-) en de examengarantie.

Bent u verhinderd?
In dat geval kunt u zich kosteloos laten vervangen door een collega. U kunt er ook voor kiezen om u tot een maand voor aanvang van de Sourcing Governance Foundation training eenmalig en uiteraard indien mogelijk, te laten overplaatsen naar een volgende Sourcing Governance Foundation training. Daarnaast kunt u tot een maand voor aanvang van de training annuleren. In dat geval brengen wij u 5% van het factuurbedrag in rekening met een minimum van € 95 excl. BTW ter vergoeding van o.a. administratieve kosten. Bij annulering binnen een maand voor aanvang van de Sourcing Governance Foundation training bent u het gehele factuurbedrag verschuldigd. Voor welke optie u ook kiest, u dient het altijd schriftelijk aan ons te melden.

Betalingsvoorwaarden
Het factuurbedrag (incl. BTW) dient vóór aanvang van de opleiding, echter altijd binnen 30 dagen na de factuurdatum, betaald te zijn.

Algemene voorwaarden
Op uw inschrijving zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. De annuleringsvoorwaarden kunnen per opleiding verschillen. De hier vermelde annuleringsvoorwaarden prevaleren boven de annuleringsvoorwaarden in onze algemene voorwaarden.

Overige relevante opleidingen die wij u te bieden hebben zijn hier in te lezen.

Bronlocatie van deze opleiding

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders