Kracht en Invloed bij Onderhandelingen

Startdatum:
02-09-24 09:30

Leren hoe je sneller gedrag in kunt schatten, meer kunt beïnvloeden en hoe je jouw onderhandelingsdoelen kunt realiseren? Dan is de training Kracht en invloed bij onderhandelingen perfect voor jou! Na deze training heb je:

  • Kennis van de ins en out van het onderhandelingsproces
  • Uitgebreide inzetbare onderhandelingstactieken
  • DISC in handen als krachtige tool om gedrag beter te herkennen en direct op te reageren

Over deze training

  • AANTAL PLEKKEN 10
  • PRIJS € 2.210,00 excl. btw
  • LEDENPRIJS € 1.878,00 excl. btw

Het doel van onderhandelen

Het doel is alles kunnen inzetten om de beoogde doelen te realiseren. De onderhandelingen zijn meestal in de bandbreedte van competitieve tot coöperatieve sfeer. Hierbij moeten de onderhandelaars rekening houden met uitgangspunten en relatieve machtsposities. Goede voorbereiding vraagt veel creativiteit en discipline in een tijd van schaarste. Denk aan het creëren van veel variabelen, een profiel ontwikkelen van de onderhandelingspartijen en oefenen. Efficiënt voorbereiden zal helpen in drukke tijden en creativiteit zal ons in staat stellen tijdens de onderhandelingen beter te improviseren en uiteindelijk onze doelen te realiseren.

Toolkit onderhandelingen

De kans van succes bij het onderhandelen wordt drastisch verhoogd met de krachtige combinatie van structuur, proces en sensitiviteit. De toolkit onderhandelingen zal helpen belangrijke elementen vast te leggen, naar behoefte voor te bereiden en flexibel te schakelen tijdens alle onderhandelingen. Onderhandelingen zullen efficiënter verlopen en de voorbereidingstijd zal afnemen. Of je alleen onderhandelt of in teamverband, kennis kan worden vastgelegd, continuïteit voor de organisatie wordt gewaarborgd en hand-over naar collega’s zal gemakkelijker gaan. Tijdig jouw sterkten inzetten terwijl je het gedrag van de andere partij sneller begrijpt zal helpen beter te manoeuvreren in de verschillende fases van de onderhandelingen. Je leert ook veel onderhandelingstactieken en op basis van jouw eigen strategie, deze slimmer gebruiken dan de andere partij.

Voor wie is de training Kracht en invloed bij onderhandelingen?

Wij hebben deze training ontwikkeld voor inkopers en inkoopmanagers, die werken op tactisch of strategisch niveau.

Planning

GARDEREN – 02 sep 2024

  • 02 sep 2024 09:30 – 20:00 Westcord Hotel de Veluwe Incl. aansluitend diner
  • 03 sep 2024 09:00 – 17:00 Westcord Hotel de Veluwe

Trainingsduur

2-daagse training, met op de eerste dag een aansluitend diner.

Werkvormen

Theorie en praktijk wisselen elkaar af.

De praktijkexpert

Anil Joshi, Trainer ITIDA BV