Afgelopen week 5879 bezoekers
20472 geregistreerde inkopers
3719 app gebruikers

Masterclasses Best Value 2019 - 2020

Opleiding start op: 19 nov. 2019 09:00

Meeslepende Masterclasses Best Value gegeven door de bedenker zelf

Een Masterclass met Dr. Dean Kashiwagi geeft u in een kort tijdsbestek de laatste Beste Value inzichten. Hij heeft ruim 25 jaar onderzoek gedaan als hoogleraar en op basis van 1900 projecten met een totale waarde van $ 6.6 miljard de Information Measurement Theory [IMT] ontwikkeld. Deze leiderschapsfilosofie kunt gebruiken om risico-, stress- en kosten in de supply chain van uw organisatie te verminderen. En wie anders dan de bedenker ervan kan u er meer over vertellen.

Leer snel complexe situaties doorgronden om samenwerking in uw supply chain te verbeteren

Een Masterclass van Dr. Dean Kashiwagi is uniek en nergens in Nederland te vinden. U zult gebruik leren maken van eenvoudige logica om complexe situaties te doorgronden en problemen sneller op te lossen. Deze Masterclasses helpen u om uw organisatie, uw werknemers en uzelf te begrijpen. Dr. Dean is een bevlogen spreker die zijn publiek blijft boeien en de huidige status quo in verschillende vakgebieden in de supply chain ter discussie stelt en opvattingen over controle en vertrouwen in een ander perspectief plaatst.

Een Masterclass Best Value exclusief voor uw medewerkers of relaties

Dr. Dean Kashiwagi is een veel gevraagd Internationaal spreker. Vele tientallen grote en kleine bedrijven waaronder Air France-KLM, SHV-Energy, RWS, Pro-Rail, Ordina, Engie, Randstad, Heineken, Willemsen Infra, Xerox en vele andere hebben in Nederland gebruik gemaakt van zijn expertise en inspirerende Masterclass om medewerkers of relaties te scholen in zijn unieke IMT filosofie.


Thema's

Masterclass "Best Value conference 2020" - Een unieke Masterclass voor de enthousiaste Best Value expert die de Best Value conference in de VS [jan 13 - 17, 2020] wil bezoeken. Kashiwagi gaat in op de verschillen tussen Best Value Aanpak in Nederland en Best Value Approach vanuit de Performance Based Studies Research Group [www.pbsrg.com]. Legt uit welke richting BVA zich op zal ontwikkelen. Het is bij uitstek een Masterclass die helpt bij het voorbereiden van het TTT [Train the Trainer] examen tijdens de Best Value conference. Dit examen geeft de mogelijkheid op het behalen van A+ certificering. Een actuele lijst van A+ gecertificeerde experts wordt jaarlijks gepubliceerd op de website van de Performance Based Studies Research Group [www.pbsrg.com]. Deze Masterclass is GRATIS.

Masterclass "Best Value in de praktijk" - Hoewel de BVA eenvoudig en ongecompliceerd is, kan het voor experts moeilijk zijn om dit systeem in hun huidige organisatie te implementeren. Casestudy's uit alle verschillende sectoren en gebieden van de wereld zullen worden gebruikt als voorbeelden voor deelnemers van deze Masterclass om van te leren. Deelnemers zullen cruciale kennis horen om het risico's en potentiële problemen in hun een Best Value project te voorkomen. De kernbegrippen die in deze Masterclass worden onderwezen zijn:

  • Veelgemaakte fouten van gebruikers bij het toepassen van BVA
  • Best Value gebruiken in een politieke of prijsgebaseerde organisatie
  • Hoe kan de Best Value methode gebruikt worden om meer tenders te winnen
  • Hoe voorkomt u protesten en rechtszaken

Masterclass "B of B+ certificering met Dr. Dean" - Wil je bijgespijkerd worden over de laatste ontwikkelingen van de Best Value Aanpak? Of nu toch eens je Best Value B-certificaat behalen? Dan is er niets leukers om les te krijgen van Dr. Dean Kashiwagi zelf. Met ruim 25 jaar ervaring zal hij je op een leuke en boeiende wijze de principes van de Best Value Aanpak uitleggen. Een unieke kans om nieuwe inzichten te krijgen van de bedenker van de filosofie. In de praktijk zien we in Nederland namelijk steeds vaker dat er varianten en mengvormen worden gebruikt die de essentie van de Best Value Aanpak missen. Laat je daarom inspireren en ontvang na afloop van de training een certificaat B of B+. Wil je een B-certificaat behalen, dan is de training 2 dagen. Is je B-certificaat nog geldig en ga je voor een B+certificaat, dan is één trainingsdag voldoende, onder de voorwaarde dat je slaagt voor het IMT en PIPS examen. De perfecte Masterclass voor degene die hun B of B+ certificaat willen behalen of vernieuwen!

Masterclass "Operational excellence in de Maritieme sector" - ‘Best Value’ wordt al vele jaren toegepast als innovatieve risico & projectmanagement methode. Daarmee kunnen projectmanagers tijdig risico’s herkennen om zo een project van begin tot eind succesvol uit te voeren. Te vaak komt het voor dat er pas wordt gereageerd als de verstoring een daadwerkelijk probleem is geworden. Mogelijke gevolgen: een project wordt niet op tijd afgerond, overschrijdt het vastgestelde budget of de vastgestelde kwaliteitseis worden niet gerealiseerd. ALLEEN OP UITNODIGING.

Over Dr. Dean Kashiwagi en de organisatoren - Dr. Dean Kashiwagi, Isaac Kashiwagi, Jolanda Lempers, Erik Mars en Pascal Evertz hebben zich ten doel gesteld om het oorspronkelijke gedachtegoed in Nederland te blijven promoten. Jolanda, Erik en Pascal zijn daarbij tevens licentiehouders en alle drie lid van de Internationale Certificeringsboard van de Performance Based Studies Research Group [www.pbsrg.com]. Hierdoor beschikken zij over de laatste kennis en mogen organisaties trainen en individuen certificeren in Best Value. Belangrijker nog, Best Value is voor alle vijf veel meer een levensfilosofie en ze zijn dan ook volledig gecommiteerd om hun kennis te delen om zodoende bij te dragen aan het verspreiden van de Best Value aanpak en Information Measurement Theory.


Data & Programma

19 november 2019 | 09:00 - 16:00 | Masterclass "B of B+ certificering met Dr. Dean" - INCLUSIEF B/B+ CERTIFICAAT
20 november 2019 | 11:00 - 16:30 | Masterclass "B certificering" (19 en 20 november) - UNIEK EN BESPAAR € 349,-
21 november 2019 | 13:00 - 16:00 | Masterclass "Operational excellence in de Maritieme sector" - ALLEEN OP UITNODIGING
22 november 2019 | 09:00 - 16:00 | Masterclass "Best Value jurisprudentie in Nederland" i.s.m. Van Doorne Advocaten - VOLGEBOEKT

AANMELDEN KAN HIER

Locatie

Huize Frankendael [Locatie voor niet In-Company Masterclasses]
Middenweg 72, 1097 BS Amsterdam, Nederland (http://huizefrankendael.nl/)

Kies ook voor één op maat verzorgde Masterclass voor uw medewerkers of relaties bij u op kantoor. Dean Kashiwagi zal de perfecte brug slaan tussen actuele thema's in uw organisatie en borgen dat uw medewerkers kunnen accelereren als experts binnen hun vakgebied. Bel ons op 020-4655777 voor de mogelijkheden of stuur een email naar Pascal Evertz via p.evertz@buyersunited.nl of Jolanda Lempers via J.lempers@bestvalueverkoop.nl.

Bronlocatie van deze opleiding

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders