Afgelopen week 5994 bezoekers
21202 geregistreerde inkopers
4307 app gebruikers

Onderhandelen en krijg wat je wilt

Opleiding start op: 19 mei 2021 00:00

Heb jij binnenkort een onderhandeling die erg belangrijk voor je is? Zo belangrijk, dat je zeker wilt zijn dat je krijgt wat je wilt! Alleen weet je nog niet zo goed hoe je dat moet aanpakken?

Je wilt geen hoorcollege volgen, maar wel stapsgewijs bij jouw persoonlijke case geholpen worden. Als je dit herkent, dan is ‘onderhandel én krijg wat je wilt’ echt iets voor jou! In een veilige omgeving gaan we actief aan de slag tot we jouw resultaat hebben bereikt.


Programma leergang

De leergang ‘Onderhandel en krijg wat je wilt’ ziet er schematisch als volgt uit: Tijdens de leergang staan jouw praktijkvoorbeelden centraal. Als deelnemer breng je zelf voorbeelden in. Dat gebeurt in de intake.

In de daaropvolgende workshopdagen leer je:

 • hoe je werkrelaties verbetert en schijnbaar onoplosbare geschillen oplost;
 • je sterktes en zwaktes bij onderhandelen te beheren;
 • manipulatieve onderhandelingstechnieken te herkennen en manieren om deze effecten te neutraliseren;
 • te winnen, niet door de andere kant te verslaan, maar door ze voor je te winnen;
 • de onderhandeling positief te beïnvloeden door een goede voorbereiding;
 • emoties te herkennen, het effect ervan te kennen en te kunnen beïnvloeden, zowel van jezelf als van je counterpart;
 • je invloed te vergroten door controle over het onderhandelingsproces te hebben.

Oefenen met jouw eigen praktijkvoorbeelden staan centraal bij deze ontwikkelgang. Dus geen oefeningen met theorie maar we leveren de theorie die jouw case nodig heeft! In dag 3 wordt op individuele basis deze behoefte completeert en wordt jouw onderhandelingsgesprek voorbereid. Het is aan jou of je bij het onderhandelingsgesprek ondersteuning nodig hebt. Na afloop wordt het onderhandelingsproces geëvalueerd in samenspraak met jouw leidinggevende en/of counterpart. Deelnemers stellen deze evaluatie op prijs om te leren wat men verder nog kan verbeteren.

Top 3 redenen om deel te nemen

 1. meer controle over jouw onderhandeling door aanscherping van jouw vaardigheden;
 2. bereik betere resultaten door de onderhandelingsstrategieën te kennen die je nodig hebt om in onzekere omgevingen te onderhandelen, moeilijke mensen te behandelen en conflicten te beheersen.
 3. oefen met echte praktijkvoorbeelden van jezelf en van de mede participanten door deel te nemen aan onderhandelingsscenario's.

Werkvormen

In de workshop bent je actief bezig met de materie in cases en rollenspellen. De derde dag wordt - naar wat je echt nodig hebt - op maat verzorgd. Het individueel programma vul je zelf naar je eigen behoefte in.

Vak experts

De leergang wordt gefaciliteerd door Tom van de Ven, een zeer ervaren trainer en onderhandelaar en Pieter van Dam, zeer ervaren inkoopadviseur en onderhandelingsexpert. Beide jarenlang ervaring in het voeren en leiden van verschillende soort onderhandelingen.

Voor wie

Deze leergang trekt een divers, wereldwijd publiek aan, zowel uit de private als uit de publieke sector. Geschikt voor CEO’s, directeuren en managers in een breed scala van vakgebieden, waaronder verkoop, inkoop, HRM en Operations.

Kosten

De kosten van de intake plus drie keer klassikale workshop dag bedragen € 1.248,- en voor het individuele deel (vanaf workshop dag 3) € 1.649,-. Wanneer je er direct voor kiest om de hele leergang aan te schaffen dan zijn de kosten € 2.700,- excl. btw. Alle bedragen zijn inclusief syllabus, consumpties en lunches.

Opties

Naast deze leergang is het ook mogelijk om de workshop dagen, als ook de gehele leergang in huis te laten organiseren. Vraag vrijblijvend een maatwerk offerte aan?


Samengevat

 • Data 19 mei, 26 mei en 2 juni 2021
 • Duur intake en 3x workshopdag
 • Locatie Aristo Zalen te Utrecht
 • Prijs € 1.248,-

Bovenstaand bedrag is exclusief BTW en inclusief syllabus met handouts, lunches en consumpties.

Bronlocatie van deze opleiding

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders