P3O® Foundation

Startdatum:
09-05-23 07:30

Inschrijven nog steeds mogelijk: volg je opleiding klassikaal via virtual classroom of e-learning met switchgarantie.

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit.

Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie. Klik hier voor meer informatie.


P3O® biedt een richtlijn voor het inrichten van portfolio-, programma- en projectbureaus binnen een organisatie. P3O® is perfect te combineren met OGC-methoden, project- en programmamanagement zoals PRINCE2® en MSP® en risicomanagement door middel van M_o_R®. Ook het optimaal inrichten van de ondersteuning voor programma’s en projecten komt aan bod. Hierdoor wordt onder andere het reviewen van managementproducten, coaching en centrale inkoop gestandaardiseerd.

Officieel erkend

Deze training word uitgevoerd door Computrain, businesspartner van NCOI. Computrain is officieel erkend door APMG als ATO (Accredited Training Organisation). Hierdoor bent u ervan verzekerd dat deze training voldoet aan alle gestelde kwaliteitseisen. Deze training sluit dan ook perfect aan bij de eisen van het examen P3O® Foundation.

Doelgroep

Deze training is ontwikkeld voor portfoliomanagers, programmamanagers, consultants of senior medewerkers van een portfolio-, programma- of projectbureau.

Aanpak

Tijdens deze klassikale training leert u onder begeleiding van onze zeer ervaren trainers aan de hand van korte praktijkcases de P3O®-methode. U krijgt hierdoor inzicht in de toepassing van de methodiek en wordt hiermee perfect voorbereid op het examen P3O® Foundation.

Programma

In deze training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Introductie P3O®-model
  • Inzet en toepassing van het P3O®-model
  • Welke obstakels moet een P3O®-model overwinnen
  • P3O®-modellen
  • Functies en rollen binnen een P3O®-model
  • Tools en technieken binnen het P3O®-model
  • Implementatie van het P3O®-model

Certificaat

Na afloop van de training ontvangt u het certificaat ‘P3O® Foundation’.

Studiemateriaal

U maakt tijdens de training gebruik van geaccrediteerd studiemateriaal. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat het materiaal perfect aansluit bij de exameneisen van P3O® Foundation.

Online leeromgeving

Ons studiemateriaal is altijd actueel en sluit perfect aan op de exameneisen. Alles wat u nodig heeft voor uw studie, vindt u in onze moderne online leeromgeving. U vindt hier lesvoorbereidingen, opdrachten en aanvullende informatie. Ook kunt u communiceren met uw medestudenten en uw docent.

Mogelijke startmomenten en locaties

U kunt zich inschrijven voor de variant van uw keuze. De definitieve locatie met adresgegevens is zo’n drie weken voor aanvang van de opleiding of training bekend. U kunt wel alvast een aantal van onze meestgebruikte leslocaties bekijken.

Planning

  • 09-05-2023 – Virtual Classroom – Dinsdag
  • 09-05-2023 – Amsterdam – Dinsdag

P3O® Foundation

Praktijkgerichte training – 2 dagen
Vakgebied: Projectmanagement

Opleidingsniveau: Training
Studievormen: Dag
Prijs: Bekijk kostenspecificatie
Kostenoverzicht: Kostenoverzicht aanvragen
Meer informatie: Download brochure