Afgelopen week 5942 bezoekers
20823 geregistreerde inkopers
3935 app gebruikers

PIANOo webinar: Coronacrisis en het versnellen van maatschappelijk verantwoord inkopen

Opleiding start op: 02 jun. 2020 15:00

Wat betekent de coronacrisis op lange en korte termijn voor overheidsinkoop en MVI? De crisis raakt onze samenleving op allerlei manieren, maar biedt volgens hoogleraar Publieke Inkoop Schotanus ook kansen voor meer sociale, innovatieve en klimaatvriendelijke inkoop.

Fredo Schotanus, bijzonder hoogleraar aan de Universiteit Utrecht, doet onderzoek naar een betere stimulering en sociale benutting van de markt voor overheidsopdrachten. In dit webinar bespreekt hij welke inkoopgerelateerde uitdagingen we tegen (gaan) komen en welke nieuwe of andere oplossingen er al worden bedacht. Hoe kunnen overheden de coronacrisis aanwenden om met inkoop een extra impuls te geven aan een duurzame maatschappij?

Spreker

Prof. dr. ir. Fredo Schotanus is sinds 1 december 2019 bijzonder hoogleraar Publieke Inkoop aan de Universiteit Utrecht en tevens lid van de PIANOo Vakgroep Inkoopmanagement. Schotanus doet onderzoek naar een betere stimulering en sociale benutting van de markt voor overheidsopdrachten. Daarnaast draagt hij met de leerstoel bij aan het opleiden van academici met kennis van inkoop in de publieke sector.

Voor wie?

Overheidsinkopers en anderen die bij publieke inkoop betrokken zijn.

Datum en tijd

Dinsdag 2 juni, 15.00 – 16.30 uur (inloggen vanaf 14.45)

Meer informatie en aanmelden

U kunt zich aanmelden op GoToWebinar. U ontvangt na registratie een e-mail met een link om dit online seminar in uw browser te volgen. Tijdens het webinar is er ruimte voor vragen en interactie. Wij maken gebruik van GoToWebinar. U hoeft hiervoor niks te installeren. Vragen of opmerkingen? Mail naar [email protected].

Bronlocatie van deze opleiding

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders