Procurement Talent Program

Startdatum:
04-09-23 00:00

Hèt talentprogramma voor ambitieuze starters in Procurement
Het Procurement Talent Program is hèt talentprogramma voor ambitieuze starters in Procurement. Bouw eenvoudig jouw netwerk op met andere top talenten in het vak.

 • Een contract bij één van de topbedrijven Boskalis, Rabobank, Stork of Friesland Campina, meteen een goed salaris;
 • Een toegangsticket voor het unieke 14 maands talentprogramma, gericht op jouw ontwikkeling t.w.v. € 24.500;
 • Coaching en begeleiding on the job, èn vanuit het talentprogramma;
 • Meteen toegang tot een 4x zo groot netwerk bij de deelnemende bedrijven èn het Nevi netwerk.
 • Het programma start in september 2023.

Hoe werkt het en wat houdt het Procurement Talent Program (PTP) in?
Je solliciteert bij een van de deelnemende toonaangevende bedrijven. Als je wordt geselecteerd, krijg je toegang tot het Procurement Talent Program. Daarbij werk je gemiddeld 4 dagen per week en ben je 1 dag actief met het programma.

Toegang tot het trainingsprogramma
Het unieke trainings programma bestaat uit 18 trainingsdagen verdeeld over 14 maanden. De thema’s zijn:

 • Sourcing and Negotiations
 • Stakeholder Management
 • Supplier Relationship Management
 • Strategic Cost Management
 • Category Management
 • Contracting and legal
 • Personal development

Uitdagende groepsopdrachten
Met deelnemers uit jouw groep bij Boskalis, Rabobank, Stork en Friesland Campina werk je aan aansprekende cases, gericht op het opdoen van nieuwe inzichten en verbeteren van je vaardigheden.

College tour
Met deelnemers uit jouw groep bouw je aan jouw academische netwerk, door zoals ‘meet the professor’ en studiebijeenkomsten bij verschillende aangesloten Universiteiten en Hogescholen.

Begeleiding van professionele coach
Naast coaching en begeleiding op jouw werkplek, krijg je begeleiding van jouw eigen professionele coach vanuit het talentprogramma.

Professioneel Netwerk opbouwen met de PTP Community en CPO tour
Hulp en advies vanuit het talentprogramma bij het opbouwen van jouw professionele netwerk. Onder ander door het Nevi lidmaatschap, toegang tot Young Procurement Professionals netwerk en de CPO tour. Na het programma blijf je toegang houden tot het netwerk, en events van de PTP Community.

Wat is het profiel van een PTP’er?
Het Procurement Talent Program is toegankelijk voor starters en young professionsals met bovengemiddelde ambitie en potentieel. Wil jij ook een unieke vliegende start van jouw procurement carriere? Kijk dan snel of jij in aanmerking komt, en lees meer over aanmelding en selectie. Ontdek snel of je in aanmerking komt. Schrijf je in

Interesse?
Heb je interesse en wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan maximaal 1 x per maand een update over het Procurement Talent Program. Als u zich wilt aanmelden voor programma, vul dan het aanvraagformulier in (op de Engelse pagina). We nemen contact met je op en informeren je over het selectieproces.

Na het Procurement Talent Program: certificaat en PTP Community voor jouw verdere ontwikkeling
Als je het talentprogramma succesvol hebt doorlopen, ontvang je het PTP-certificaat. Daarmee heb je een waardevol document op zak. En doordat je tijdens het programma nadrukkelijk hebt gewerkt aan jouw kennis en vaardigheden, zijn je carrièrekansen uitstekend. Je hebt bovendien een breed opgebouwde netwerk, en toegang tot de PTP Community. Daarmee onderhoud je gemakkelijk je netwerk en kan je je blijven ontwikkelen. Bijvoorbeeld door events en trainingen te organiseren of te bezoeken.

Meld je hierboven aan voor het programma.
Let op, vanwege het internationale karakter van het Procurement Talent Program is dit in het Engels.