Afgelopen week 5631 bezoekers
20206 geregistreerde inkopers
3542 app gebruikers

Training Inkopen met NLP

Opleiding start op: 07 okt. 2019 10:00

In uw werk heeft u te maken met complexe situaties met uiteenlopende belangen en emoties. NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) reikt u tools aan waardoor u daarbij met groter succes kunt handelen. Deze tweedaagse training geeft een mooie impressie van de betekenis van NLP. U leert anderen beïnvloeden vanuit positieve verbinding.

Geen Truuk

Communiceren met NLP is meer dan een trukendoos met technieken en vaardigheden. Door het vergroten van uw bewustzijn bent u in staat zaken anders te benaderen. U weet optimaal contact te maken met anderen.

Van dromen naar doen

In deze training leert u de professional in uzelf beter kennen. Weten waar het u werkelijk om gaat; wat u belangrijk vindt in uw inkoopomgeving; Wat u daarvoor nodig hebt. Door deze bewustwording ontwikkelt u een andere kijk op zaken. Plannen zet u om in succesvolle doelstellingen.

Overtuigen vanuit verbinding

NLP is gericht op effectief communiceren. Elkaar echt begrijpen. U leert de verbinding met anderen te maken. Door bewust met taalpatronen te werken zal uw empathisch vermogen en overtuigingskracht vergroten. U bent beter in staat conflictsituaties te overbruggen.

Een andere kijk op zaken

U ontdekt welke overtuigingen uw vooruitgang als professional mogelijk belemmeren. NLP ontwikkelt uw vermogen om denk- en gedragspatronen te veranderen.

De training kenmerkt zich door een dynamische en veilige sfeer waarin ruimte bestaat om oprechte eigen keuzes te maken. We werken met diverse praktische NLP modellen en opdrachten. Methodieken die behalve het hoofd, het hart en voelen meer aanspreken.
U wordt begeleid door een gecertificeerd NLP Master Practitioner, met ruim 16 jaar trainingservaring in talloze inkooporganisaties.
Tijdens de training wordt voortdurend aandacht besteed aan de vertaalslag die nodig is voor de praktische toepassing in uw eigen inkooppraktijk.

Voor wie

Deze training is gericht op alle professionals binnen de inkoopfunctie waarvoor succes verder gaat dan inkoopkennis alleen.

Resultaat

Na het doorlopen van deze training heeft u:

  • Inzicht in de betekenis van NLP voor uw inkoopomgeving;
  • Tools in handen om werkelijk te veranderen;
  • Mogelijkheden om anderen vanuit verbinding te overtuigen;
  • De kans om belemmerende overtuigingen te doorbreken;
  • Betere samenwerkingsmogelijkheden;
  • Meer invloed door bewust taalgebruik;
  • Meer energie in uw werk als inkoopprofessional.

Het trainingsmateriaal wordt u digitaal aangeboden. Als naslagwerk gebruiken wij een interactief iBook met daarin filmpjes, animaties en downloads. Dit boek is uitsluitend op een Apple iPad te lezen. Daarom leveren wij bij deze training een Apple iPad Air (16 GB, wifi).

Mocht u al een iPad hebben, dan kunt u € 400,- excl. BTW van de prijs van de training aftrekken. Bij het inschrijven kunt u aangeven of u met of zonder iPad wilt bestellen.

Bij de prijs voor deze 2-daagse training zijn de iPad, lunches, diner na de eerste lesdag en vrij gebruik van alle standaarden, templates en hulpmiddelen inbegrepen.

Daarnaast wordt u uitgenodigd voor de unieke jaarlijkse InkoopAcademie Alumni events, waar u met andere ex-deelnemers kunt netwerken en ervaringen kunt uitwisselen.

Documentatie

Download de factsheet.

Downloaden

Agenda

Inkopen met NLP 12 (07-10-2019)

Deze 2-daagse training wordt gehouden op:

07-10-2019 1. Den Haag 10:00 18:00
08-10-2019 2. Den Haag 10:00 18:00

Prijs: €1.475,- (excl. BTW, incl. iPad)

Bronlocatie van deze opleiding

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders