Afgelopen week 5238 bezoekers
19518 geregistreerde inkopers
3199 app gebruikers

Tweewekelijkse webinars e-factureren voor aanbestedingsplichtige organisaties

Opleiding start op: 01 apr. 2019 10:00

PIANOo organiseert van 22 januari tot 15 april 2019 tweewekelijks een webinar, speciaal voor aanbestedingsplichtige organisaties uit bijvoorbeeld het onderwijs, het sociaal domein, cultuurinstellingen, speciale sectoren en heel veel andere publiekrechtelijke instellingen en natuurlijk ook de decentrale overheden.

Voor wie?

De webinar bevat ingrediënten voor iedereen die zich binnen een organisatie bezig (gaat) houden met e-factureren. De webinars zijn met name interessant voor managers en medewerkers van afdelingen financiële Administratie, Inkoop en ICT.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens elk webinar gaan we onder andere in op de geldende Europese regelgeving en Nederlandse wetgeving. Ook komt aan de orde via welke kanalen en conform welke standaard u e-facturen kunt ontvangen. We nemen u mee in de ICT overwegingen en geven inzicht in hoe de financiële processen veranderen. Ook de relatie van e-factureren met inkoop komt voorbij. Tenslotte geven we u handvatten om uw toeleveranciers te stimuleren e-facturen aan u te sturen.

Data en aanmelden

Via onderstaande links kunt u zich aanmelden.

Praktische informatie

In de webinars wordt u gedurende circa 1 uur geïnformeerd over alles wat u moet weten om e-factureren te kunnen implementeren binnen uw organisatie. Natuurlijk zijn de webinars interactief en kunt u uw vragen tijdens of na de sessie aan PIANOo stellen. Er zijn geen kosten aan deelname verbonden.

Aanmelden

Als u zich via het aanmeldformulier, welke via de button hieronder is te vinden, inschrijft voor een webinar op de door u gewenste datum krijgt u tijdig de benodigde informatie om deel te kunnen nemen.

Bronlocatie van deze opleiding

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders