Warehouse Management Expert

Startdatum:
24-09-24 09:30

Met magazijnoptimalisatie bespaart u zo’n 30% op de kosten. In de 4-daagse training Warehouse Management Expert leert u uw magazijnen en distributiecentra d.m.v. een beproefde aanpak naar het hoogst haalbare niveau te tillen.


Excellent magazijn management
Opleiding MagazijnbeheerHet beheren en beheersen van goederenstromen in warehouses is belangrijker dan ooit in deze disruptieve tijd. Warehouse management wordt evenwel vaak ondergewaardeerd en de waarde van excellent magazijn management wordt vaak onderschat. In de best presterende moderne bedrijven staat excellent magazijn management zelfs centraal bij het behalen van hoge(re) operationele en financiële prestaties van de organisatie. Managers van magazijnen en distributiecentra spelen binnen deze bedrijven een belangrijke strategische rol en worden vaak als even belangrijk gezien als productiemanagers en inkoop, commerciële en financiële managers.

In deze Warehouse Management Expert training leert u hoe u magazijnen en distributiecentra kunt transformeren naar een best-in-class niveau aan de hand van een beproefde aanpak, best practices, case studies, tal van praktijkvoorbeelden en actuele en praktische tools.

Met magazijnoptimalisatie bespaart u zo’n 30% op de kosten!
Bredere assortimenten, hogere omloopsnelheden, grilligere vraagpatronen, een enorme toename van e-commerce en omnichannel fulfilment, enz.; de warehouse manager van vandaag moet kunnen omgaan met een zeer grote onvoorspelbaarheid. Wendbaarheid/ ‘agility’ is een belangrijke succesfactor geworden. Ook de sterke digitalisering heeft een grote impact op uw bedrijfsvoering. Hoe gaat u als warehouse manager om met deze sterk toegenomen complexiteit?

Door continu knelpunten aan te pakken kunt u de prestaties van en in uw magazijnen en distributiecentra structureel verbeteren. Met een geoptimaliseerd warehouse bespaart u zo’n 30% op de kosten. Waar ligt úw verbeterpotentieel als u weet dat zo’n 30% kostenbesparing absoluut haalbaar is?

De training Warehouse Management Expert is een allesomvattende training om uw magazijnen en distributiecentra naar een hoger plan te brengen. De training is theoretisch zeer goed onderbouwd, maar vooral ook direct praktisch toepasbaar. Een verbeterpotentieel van 30% ligt ook binnen úw handbereik!

Wat leert u in deze Warehouse Management Expert training?
U wilt innoveren en tegelijkertijd op slimme manieren in de kosten snijden? In deze 4-daagse training ontrafelt de trainer met u de geheimen van een best-in-class magazijn en distributiecentrum en stelt ook ú in staat om excellente prestaties te leveren. Zo leert u o.a. uw besparingspotentieel te berekenen en acties met de hoogste prioriteit te identificeren. Aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden leert u hoe u moderne managementtools kunt toepassen op magazijnbeheer. Op basis van tal van best practices leert u verbeteringen in de praktijk te realiseren. Tijdens de training worden o.m. de procesinrichting, de organisatie en IT onder de loep genomen. U krijgt een kant-en-klare aanpak met actuele tools aangereikt.

Voor wie is deze warehouse management training van belang?
De training Warehouse Management Expert is van belang voor alle professionals in warehousing en distributie, algemeen en financieel management, inkoopmanagement en de logistiek. Qua functionarissen denken wij o.a. aan warehouse managers, magazijnspecialisten, managers fysieke distributie, logistiek managers, voorraadbeheerders, supply chain managers, productie verantwoordelijken, operationeel managers en IT professionals.

Lesmateriaal
Als lesmateriaal ontvangt u een documentatiemap met literatuur en de nieuwste editie van het boek Highly Competitive Warehouse Management van de hand van Jeroen van den Berg.

Docent
Uw trainer, Dr. Jeroen van den Berg is dé expert op het gebied van warehouse management in de Benelux. Jeroen van den Berg is dé expert in de Benelux op het gebied van warehouse management. Jeroen is directeur van Jeroen van den Berg Consulting en auteur van het wereldwijd bekende en door vele universiteiten gebruikte boek ‘Highly Competitive Warehouse Management’.

Startdata
De training Warehouse Management Expert bestaat uit 4 lesdagen. De lestijden zijn van 09.30 uur – 17.00 uur. De training wordt centraal in het land georganiseerd. U kunt op de volgende data deelnemen:

  • 24 + 25 september + 8 + 9 oktober 2024

Meer informatie

Klik voor meer informatie op de volgende link: https://www.imfacademy.com/nl/partner/inkoopjobs/warehouse-management-expert.php