Afgelopen week 5425 bezoekers
18857 geregistreerde inkopers
3059 app gebruikers

Webinars e-factureren voor aanbestedingsplichtige organisaties

Opleiding start op: 18 dec. 2018 10:00

Speciaal voor aanbestedingsplichtige organisaties organiseert PIANOo in de maand december 2018 een viertal webinars voor specifieke doelgroepen. In januari 2019 volgt een algemene versie die geschikt is voor álle aanbestedingsplichtige organisaties.


Voor wie?

De webinars bevatten ingrediënten voor iedereen die zich binnen een organisatie bezig (gaat) houden met e-factureren. De webinars zijn met name interessant voor managers en medewerkers van afdelingen financiële Administratie, Inkoop en ICT.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens elke webinar gaan we in op de geldende Europese regelgeving en Nederlandse wetgeving. Ook komt aan de orde via welke kanalen en conform welke standaard u e-facturen kunt ontvangen. We nemen u mee in de ICT overwegingen en geven inzicht in hoe de financiële processen veranderen. Ook de relatie van e-factureren met inkoop komt voorbij. Tenslotte geven we u handvatten om uw toeleveranciers te stimuleren e-facturen aan u te sturen.

Praktische informatie

In de webinars wordt u gedurende circa 1 uur geïnformeerd over alles wat u moet weten om e-factureren te kunnen implementeren binnen uw organisatie. Natuurlijk zijn de webinars interactief en kunt u uw vragen tijdens of na de sessie aan PIANOo stellen. Er zijn geen kosten aan deelname verbonden.

Welke specifieke webinars zijn er?

  • Webinar e-factureren voor het sociaal domein (met name sociale werkvoorziening en re-integratie): 18 december 2018 van 10.00 – 11.00 uur
  • Algemeen webinar voor álle aanbestedingsplichtige organisaties: 8 januari 2019 van 10.00 – 11.00 uur

Na inschrijving krijgt u tijdig de benodigde informatie om deel te kunnen nemen aan de door u gekozen webinar(s).

Aanmelden webinars e-factureren

Bronlocatie van deze opleiding

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders