Afgelopen week 5879 bezoekers
20472 geregistreerde inkopers
3719 app gebruikers

AevesBenefit

What makes us tick?

De wereld om ons heen verandert in razend tempo. Dit heeft grote impact op de manier waarop organisaties zich dienen te ontwikkelen en de rol die de inkoopfunctie hierin speelt. Zoekt u oplossingen om uw concurrentie- of inkooppositie te verbeteren? Wilt u de innovatiekracht van uw leverancierspool maximaliseren? Met meer dan twintig jaar inkoopervaring in de private en (semi)publieke sector en de gebundelde kennis van ruim tweehonderd consultants, interim professionals en juristen met allen hun eigen expertisegebieden, begrijpt AevesBenefit uw uitdaging als geen ander.

AevesBenefit richt zich op ‘klassieke’ inkoopadvisering via spendanalyses, inkooporganisatie vraagstukken, inrichting van categorie-, leveranciers- en contractmanagement en kostenbesparingsprogramma’s. Daarnaast geloven ze bij AevesBenefit in het gebruik van (big) data om de inkoopfunctie naar een volgend niveau te brengen. Denk hierbij aan het gebruik van process mining, supplier scouting/ spying en business alignment methodieken. AevesBenefit adviseert niet slechts: ze implementeert ook. Het behalen van uw doelstellingen komt op de eerste plaats!

AevesBenefit heeft ook veel kennis over - en ervaring met - projectmatige inkoop, (Europese) aanbestedingen en aanverwante juridische vraagstukken. Wat uw uitdaging ook is, de werkwijze van AevesBenefit kenmerkt zich altijd door een pragmatische aanpak die gebaseerd is op een rijke ervaring in inkooptransformaties. Uw organisatiestrategie wordt altijd als uitgangspunt genomen.


Voor opdrachtgevers

U zoekt de beste kandidaten voor uw tijdelijke en/of vaste inkooppositie? Of u zoekt een oplossing voor een strategisch, tactisch of operationeel inkoopvraagstuk? AevesBenefit levert kwalitatief hoogstaande dienstverlening om invulling te geven aan uw vraagstuk met de best passende kandidaat! Bij de invulling van uw inkoopfuncties profiteert u optimaal van het netwerk en de kennis van AevesBenefit.

AevesBenefit weet wat er speelt in het inkoopvakgebied en welke ontwikkelingen voor uw organisatie van belang zijn. AevesBenefit werkt bovendien in alle sectoren van de economie: zowel de zakelijke dienstverlening, productiebedrijven als overheids- en semioverheidsinstellingen.

Bij AevesBenefit leveren ze de Werving & Selectie dienst in meerdere varianten, van ondersteuning bij de zoektocht naar kandidaten tot en met de volledige uitbesteding van het recruitment proces van een vacature. Waar nodig versterken ze het traject met arbeidsmarktcommunicatie en/of assessments. AevesBenefit is in staat vraagstukken snel te doorgronden en geeft advies op maat. Ze hebben ruim 20 jaar ervaring en kennen de trends en marktontwikkelingen, het speelveld en de spelers als geen ander.


Voor inkoop professionals

Ben je concreet op zoek of oriënteer jij je naar de mogelijkheden tot de juiste vervolgstap in jouw inkoop carrière? Heb jij ambities om het inkoop vak in te gaan? AevesBenefit helpt jou om de best passende mogelijkheid te vinden en ondersteunt je tijdens jouw zoektocht.

Zo zoekt AevesBenefit niet alleen de best passende baan voor je maar geven ze met hun specialisme in recruitment én inkoop, advies over onder andere vervolgstappen in jouw inkoopcarrière, loopbaanontwikkeling en gesprekstechnieken. Gedurende een concrete sollicitatieprocedure ondersteunt AevesBenefit je met actieve coaching en begeleiding.


Of het nu gaat om Advies, Werving & Selectie of Detachering: AevesBenefit biedt inkoop in optima forma.

Meer over AevesBenefit
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders