Afgelopen week 5146 bezoekers
19302 geregistreerde inkopers
3174 app gebruikers

APMP

APMP in Nederland: APMP NL

De APMP in Nederland (APMP NL) is een officieel erkende tak van de internationale APMP organisatie, gevestigd in de Verenigde Staten. APMP is de wereldwijde autoriteit voor professionals die zich inzetten om zaken te doen door middel van proposals, bids, tenders en presentaties. De APMP zet zich in voor de doorlopende professionalisering van zijn leden door continue verbetering van de benodigde kennis en technieken.

APMP NL doet dit op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door opleidingen en trainingen te verzorgen. Maar ook door informatieve en aansprekende leden bijeenkomsten en webinars te organiseren. 

De APMP is een vereniging in Nederland en staat geregistreerd bij de KvK te Utrecht. Jaarlijks wordt een Algemene Ledenvergadering gehouden waarbij verslag wordt gedaan aan de leden van alle organisatorische, financiële en wervingsactiviteiten. De leden worden opgeroepen om actief deel te nemen in deze drie gebieden, de functies hiervoor worden tweejaarlijks verkiesbaar gesteld.


APMP internationaal

De APMP is een internationale organisatie die, zoals hierboven al staat, zich inzet voor de doorlopende professionalisering van zijn leden door continue verbetering van de benodigde kennis en technieken op het gebied van "proposal management". Regelmatig worden hiervoor ook de termen "bid management" en "tender management" gebruikt.

De APMP is opgericht op 14 augustus 1989 in Californië, VS. De organisatie begon met 28 leden, en is sindsdien uitgegroeid tot een Internationale organisatie met meer dan 6000 actieve leden in ruim dertig “Chapters” (regio’s) in meer dan vijftien landen, van Noord Amerika tot Zuid Korea en van Noorwegen tot Zuid Afrika.


Lees meer: APMP Nederland & APMP internationaal
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders