Afgelopen week 5842 bezoekers
20981 geregistreerde inkopers
4051 app gebruikers

Conducto

Conducto Opleidingen is specialist in het verzorgen van praktijkgerichte inkoopopleidingen en trainingen.

In de vorm van open inschrijving en als maatwerk. Ruim twaalf jaar ervaring is de basis, met een brede en vaste klantenkring in de (semi)-overheid en bedrijfsleven. Bekijk hier alle opleidingen & trainingen.

Zijn er binnen jouw organisatie meerdere collega's of medewerkers met ongeveer dezelfde opleidingsbehoefte? Dan is een gezamenlijke opleiding of cursus de ideale optie. Alle post-hbo opleidingen, workshops en trainingen die Conducto op basis van open inschrijving aanbiedt, kunnen ze speciaal voor jou organisatie incompany verzorgen. Hierbij leggen ze de accenten op door jullie aangegeven onderwerpen en passen ze de gebruikte oefeningen en voorbeelden aan op jouw praktijk.

Heb je behoefte aan verdieping van een ander specifiek inkoop- of aanbestedingsonderwerp? Zoek dan gerust het contact hierover met ze op. Ze stellen graag een complete opleiding of training op maat voor jou samen, precies zoals jullie het willen. Van twee uur kennisdelen tijdens een werkoverleg tot het maken van een complete cursus van meerdere dagen. Op basis van jouw kennisbehoefte stemmen ze graag de inhoud, werkvormen, snelheid, frequentie en locatie van de bijeenkomst(en) met je af.

Wil je meer informatie over een specifieke opleiding of training? Of de mogelijkheden voor maatwerk bespreken?

Neem gerust contact met Conducto op.


Conducto Inkoopadvies is een gewaardeerd intermediair en adviesbureau voor de overheid. Bij Conducto vindt u direct de interim-professional die u zoekt. Niet alleen qua kennis en ervaring, maar vooral ook qua persoonlijkheid en competenties. Zij zijn kundig, objectief, onafhankelijk, scherp en integer. Brengen energie en zorgen ervoor dat hun kennis gedeeld wordt en geborgd blijft. Dat is hun kracht, waarbij ze staan voor heldere communicatie, korte lijnen en een pragmatische aanpak.

Meer lezen over Conducto.
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders