Afgelopen week 3493 bezoekers
12532 geregistreerde inkopers
1808 app gebruikers

Het NIC

Uw kennis in inkoop

Nergens in Nederland is zoveel kennis & ervaring van inkoop en contractmanagement en de bijbehorende financiële en ICT processen op één plek te vinden als bij Het NIC. Met Passie voor het vak dragen wij bij aan rechtmatige, doelmatige, duurzame en innovatieve inkoopoplossingen.

Meer dan 95 jaar ervaring in inkoop

Het NIC bestaat sinds 1921 en biedt dus ruim vijfennegentig jaar ervaring met inkoop voor de publieke en private sector. Overal staan organisaties voor grote uitdagingen. Mee veranderen met wat de omgeving van overheden en private partijen vraagt, dat zien we als onze opdracht. Onze deskundige medewerkers en specialisten bieden u een kritische sparringpartner van advies tot uitvoering. Om opdrachtgevers vooruit te helpen is vindingrijkheid geboden. Dit betekent ook het lef hebben om antwoord te geven op de vraag die de klant soms zelf nog niet gesteld heeft. Vertrouw op de expertise van onze inkoopprofessionals, interim-managers, juridische helpdesk of online marktplaats.

Publieke- en private sector

De 150 professionals van Het NIC staan klaar voor organisaties voor zowel de publieke- als private sector. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Zwolle vindt u ons vrijwel altijd in de buurt. Daarnaast heeft u toegang tot ons netwerk van circa 300 freelance interimmers op het gebied van inkoop, facilitair en logistiek.

Onze meerwaarde

  • integrale inkoopdienstverlening (van advies tot uitvoering);
  • product-, proces-, markt- en juridische kennis en systemen;
  • kennis van de publieke sector;
  • wij spreken de taal van onze klanten;
  • 90 jaar inkoopervaring;
  • altijd direct in de buurt (landelijke dekking);
  • door omvang continuïteit bieden en kwaliteit borgen.

Meer informatie over Het NIC?

Wilt u meer informatie over Het NIC of wilt u weten wat Het NIC voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of via een van onze vestigingen.

Meer over Het NIC
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders