Matchd: wij werken aan uw toekomst

In 2014 zag Matchd het daglicht en inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een organisatie waarvoor ruim 100 mensen werkzaam zijn. Dagelijks werken er met veel plezier 9 recruiters vanuit het kantoor in Hoevelaken aan het realiseren van de juiste match tussen opdrachtgever en werkzoekende. Met een gezamenlijke ervaring van meer dan 25 jaar in personeelsbemiddeling, bedienen ze klanten in heel Nederland.

De missie van Matchd is om een goede balans te vinden tussen het belang van de klant om een vacature op de juiste manier in te vullen en de wens van de kandidaat om een leuke en uitdagende baan te vinden. Door transparant en persoonlijk met elkaar om te gaan creëert Matchd op deze manier altijd een win-win situatie. Zo werken zij aan de toekomst van organisaties en werkzoekenden!

Persoonlijk, eerlijk en transparant

Matchd bemiddelt voor een breed scala aan functies binnen onder andere de Overheid, ICT, HRM en Finance. Ook ZZP-ers, zelfstandigen, freelancers en gespecialiseerde toeleveranciers kunnen bij Matchd terecht voor projecten en interim opdrachten bij de overheid en in het bedrijfsleven. Daarbij vinden ze persoonlijk contact erg belangrijk en gaan ze graag een goed gesprek aan met zowel de werkzoekende als de opdrachtgever. Op deze manier zorgen ze ervoor dat de kwaliteiten van de kandidaat een match zijn met de functie, maar ook dat de betreffende persoon bij het bedrijf past.

Voor werkgevers

Matchd kan zowel bemiddelen voor interim opdrachten en tijdelijke banen, maar ook volledige werving- en selectietrajecten verzorgen. Zij kunnen u helpen met de volgende diensten: Werving en selectie – Detachering – Payrolling – Tijdelijke projecten – Recruitment Proces Outsourcing & Arbeidsmarktcommunicatie.


Meer over MatchD