InkoopJobs biedt uw organisatie onder bepaalde voorwaarden de mogelijkheid om langdurig en frequent deel te nemen met uw carrière-items (en gerichte advertenties) op ons platform, bestaande uit; onze website, onze app, onze nieuwsbrieven en onze sociale mediakanalen. Via deelname bij InkoopJobs kunt u ons platform efficiënt inzetten en benutten om zo uw online doelen invulling te geven.

Op deze manier komen uw carrière-items (en advertenties) frequent en veelvuldig in het blikveld van uw doelgroep: ons online netwerk van meer dan 26.500 professionals.


De voordelen voor uw organisatie tijdens uw lange termijn deelname zijn als volgt:

  • InkoopJobs is Het centrale platform als het gaat om het etaleren van carrière-items die kunnen bijdragen aan het carrièreperspectief van de inkoopprofessional en aanverwanten. Daardoor bereikt u bij deelname op ons platform in de breedst mogelijke zin van het woord alle vakgebied gerelateerde professionals. Van startersniveau tot directieniveau, vanuit zowel de publieke als de private markt en zowel de parttime als de fulltime georiënteerde professional.
  • InkoopJobs.nl is voor u de beste ‘online verspreider’ van dit soort niche-items. Via deze proactieve vorm van online benadering trachten wij voor u het blikveld van de doelgroep zo breed mogelijk te bereiken.
  • InkoopJobs.nl is de beste locatie voor uw organisatie om, via het displayen van uw bedrijfslogo en het tonen van gerichte advertenties op de website, meer zichtbaarheid van uw organisatie te creëren richting de gewenste doelgroep. Dit kan dus zowel de inkoopprofessional zijn als de organisatie die de wens kan hebben om gebruik te maken van uw dienstverlening.

InkoopJobs is selectief in het accepteren van dergelijke samenwerkingen. Immers willen we samen met – en door de participatie van – passende (inkoop gelieerde) organisaties groter worden als carrière platform voor inkopers. Wij bieden uw organisatie in dat geval dan ook exclusief een aantal privileges.

Is uw organisatie geïnteresseerd in een langere termijn deelname op het platform van InkoopJobs? Vul dan het onderstaande contactformulier in en druk op de knop ‘VERSTUREN’. Wij zullen vervolgens spoedig contact met u opnemen om de mogelijkheden met u te bespreken.

(Indien u ervoor kiest om de samenwerking met ons aan te gaan gaat u automatisch akkoord met onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Statement.)

Contactformulier