InkoopJobs biedt uw organisatie (onder bepaalde voorwaarden) de mogelijkheid om langdurig en frequent deel te nemen met uw carrière-items op ons platform, bestaande uit; onze website, onze app, onze nieuwsbrieven en onze sociale mediakanalen. Via samenwerking met InkoopJobs kunt u ons platform efficiënt inzetten en benutten om zo uw online doelen invulling te geven.

Op deze manier komen uw carrière-items frequent en veelvuldig in het blikveld van uw doelgroep (ons online netwerk van meer dan 25.000 professionals).

De voordelen voor uw organisatie tijdens uw lange termijn deelname (ook wel het ‘InkoopJobs Partnerschap’) zijn als volgt:

  • InkoopJobs is Het centrale platform als het gaat om het etaleren van carrière-items die kunnen bijdragen aan het carrièreperspectief van de inkoopprofessional en aanverwanten. Daardoor bereikt u bij deelname op ons platform in de breedst mogelijke zin van het woord alle vakgebied gerelateerde professionals. Van startersniveau tot directieniveau, vanuit zowel de publieke als de private markt en zowel de parttime als de fulltime georiënteerde professional.
  • InkoopJobs.nl is voor u de beste ‘online verspreider’ van dit soort niche-items. Via deze proactieve vorm van online benadering trachten wij voor u het blikveld van de doelgroep zo breed mogelijk te bereiken.
  • InkoopJobs.nl is de beste locatie voor uw organisatie om via bedrijfslogo vermelding op de website meer zichtbaarheid van uw organisatie te creëren richting de doelgroep. Dit kan dus zowel de inkoopprofessional zijn als de organisatie die de wens kan hebben om gebruik te maken van uw dienstverlening.

InkoopJobs is selectief in het accepteren van dergelijke samenwerkingen. Immers willen we samen met een aantal (inkoop gelieerde) organisaties nog groter worden als carrière platform voor inkopers. Wij bieden uw organisatie in dat geval dan ook exclusief een aantal privileges. (Geldend voor, met name; inkoop gespecialiseerde organisaties, inkoopadviesbureaus en inkoop gespecialiseerde W&S/Detachering bureaus.)

Is uw organisatie geïnteresseerd in langdurige deelname op het platform van InkoopJobs? Vul dan het onderstaande contactformulier in en druk op de knop ‘VERSTUREN’.

Wij zullen vervolgens spoedig contact met u opnemen om de mogelijkheden tot samenwerking met u te bespreken.

(Indien u ervoor kiest om de samenwerking met ons aan te gaan gaat u automatisch akkoord met onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Statement.)

Contactformulier