Afgelopen week 4365 bezoekers
19099 geregistreerde inkopers
3127 app gebruikers

Sponsor worden van InkoopJobs

In het kort over InkoopJobs.nl

InkoopJobs.nl is dé carrière- & nieuwssite voor inkopers in de Benelux. Met vaste inkoopvacatures, interim inkoopopdrachten, actueel inkoop gerelateerd nieuws, informatie over inkoopopleidingen en inkoopevenementen. InkoopJobs.nl is daardoor de beste plaats om als (latent) werkzoekende inkoopprofessional op zoek te gaan naar carrièregerichte content en een nieuwe baan. 

Via de InkoopJobs.nl app hebben inkoopprofessionals overigens altijd en overal toegang tot deze content. Door hun voorkeuren via de app op te geven, kunnen de inkoopprofessionals de InkoopJobs.nl app maximaal benutten en alleen dié vacatures en interim inkoopopdrachten inzichtelijk maken die hun interesse hebben.

InkoopJobs.nl is niet alleen dé carrière- & nieuwssite voor inkopers in de Benelux, het is ook nog eens een veelzijdig community platform waar diverse vormen van inkoopvraag en inkoopaanbod elkaar treffen en welke continu in ontwikkeling is om de aanwezige inkoop community uit te breiden en de interactie onderling te voeden en versterken.


Een aantal voordelen voor u als sponsor van InkoopJobs

  • InkoopJobs.nl is de enige toegankelijke, onafhankelijke en alles omvattende community voor inkoopprofessionals (en organisaties) als het gaat om items die kunnen bijdragen aan het carrièreperspectief van de inkoopprofessional. Daardoor bereikt u naast de werkzoekende inkoopprofessional tevens de carrièregerichte en de latent werkzoekende inkoopprofessional. Van startersniveau tot directieniveau, vanuit zowel de publieke als de private markt en zowel de parttime als de fulltime georiënteerde inkoopprofessional.
  • InkoopJobs.nl is de beste locatie voor uw organisatie of die van uw klant om met inkoopvacatures, interim inkoopopdrachten of in het algemeen met inkoopcarrière-items te adverteren. Zo weet u het zicht de doelgroep, door een proactieve benadering vanuit onze dienstverlening, optimaate bereiken.
  • InkoopJobs.nl is de beste locatie om, via diverse uitingen, zichtbaarheid te creëren voor uw organisatie in de inkoopmarkt. Denk hierbij aan plaatsing van relevante items voor de inkoopprofessional, waaronder inkoop gerelateerde; evenementen, trainingen, workshops, cursussen, onderzoeken, publicaties, nieuws, seminars, webinars, et cetera.
  • InkoopJobs.nl is de beste locatie voor uw organisatie om via bedrijfslogo vermelding op de website, in ons wekelijkse E-news en in de InkoopJobs.nl app meer zichtbaarheid van uw organisatie te creëren richting uw doelgroep. Dit kan dus zowel de inkoopprofessional zijn als de organisatie die de wens kan hebben om gebruik te maken van uw dienstverlening.

Exclusiviteit van het Sponsorschap

InkoopJobs is echter wel selectief in het accepteren van sponsoren omdat InkoopJobs het sponsorschap ziet als een (passieve dan wel actieve) samenwerkingsvorm met uw organisatie. Immers willen we samen met een aantal (inkoop gelieerde) organisaties groeien en groter worden als carrièreplatform voor inkopers. Wij bieden uw organisatie in dat geval dan ook exclusief een aantal privileges. (Geldend voor inkoop gespecialiseerde organisaties, inkoopadviesbureaus en inkoop gespecialiseerde W&S/Detachering bureaus.)

Bent u een arbeidsbemiddelingsbureau en heeft u daardoor als organisatie de wens om voor langere tijd frequent en intensief met inkoop gerelateerde vacatures van uw opdrachtgever(s) op onze website deel te nemen? Dat kan, echter bieden wij u in dat geval een maatwerk oplossing/samenwerking aan waarover wij u graag nader informeren. 

Bent u als organisatie geïnteresseerd in het Sponsorschap? Stuurt u dan a.u.b. een e-mail met een verzoek tot informatie hiertoe en/of uw interesse hierin naar info@inkoopjobs.nl en wij zullen vervolgens spoedig het contact met u opnemen over de mogelijkheden.


Het Sponsorschap in de praktijk

U wordt als sponsor met uw logo vermeldt op de homepage van InkoopJobs.nl. Tevens kunt u onbeperkt inkoop gerelateerde nieuwsitems, informatie over inkoopevenementen en/of informatie over inkoopopleidingen indienen, welke wij (na goedkeuring) op de website zullen plaatsen. Nieuwsitems, evenementen en informatie over opleidingen (allen inkoop gerelateerd) worden niet alleen geplaatst op de website maar ook in het belang van de sponsor direct getoond in de InkoopJobs.nl app. Deze items zijn dan voor alle InkoopJobs.nl app gebruikers zichtbaar.

Daarnaast;

  • Kunt u naast al uw vaste inkoopvacatures onbeperkt interim opdrachten plaatsen op de website van InkoopJobs.nl*
  • Kunt u gebruik maken van de optie tot eenmalige Premium plaatsing van al uw geplaatste carrière-items*
  • Stellen wij u in staat om een bijdrage te leveren aan de toekomstige ontwikkelingen van InkoopJobs.nl**
  • Kunt u, op aanvraag, partnermailings door ons laten verzorgen (maximaal 2x per jaar)

*Meer hierover leest u op de volgende locatie

**Wij bieden uw organisatie de mogelijkheid om actief te participeren in de te ontwikkelen functionaliteiten van de website en de app en dus de toekomstige ontwikkeling van InkoopJobs.nl.

(Indien u ervoor kiest om sponsor te worden gaat u automatisch akkoord met onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Statement.)


Onafhankelijk en onpartijdig, voor de gehele inkoopmarkt

InkoopJobs stelt zich vanuit de website www.inkoopjobs.nl op als een onafhankelijk en onpartijdig platform, gericht op de complete inkoopmarkt. Van Publiek tot Privaat, van Junior Inkoper tot CPO en bij vacatures van kortlopende opdrachten tot onbeperkte dienstverbanden. Wij bieden daarnaast de mogelijkheid om zowel parttime als fulltime vacatures en opdrachten te plaatsen op www.InkoopJobs.nl.


Ons doel & uw bijdrage

Wij hebben niet als hoofddoel om het winstoogmerk na te streven. Daarom hebben wij ervoor gekozen om uw bijdrage als sponsor tot een minimum te beperken. Dit is mogelijk omdat InkoopJobs met het platform www.InkoopJobs.nl het voornaamste doel heeft om de bijkomende kosten invulling te geven en daarnaast groei & ontwikkeling van het platform te realiseren. 


Contact

Hebt u nog vragen en/of wenst u meer te weten te komen? Stuurt u dan een e-mail met een verzoek hiertoe naar info@inkoopjobs.nl en wij zullen vervolgens spoedig het contact met u opnemen.
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders