— Bedankt Kandidaat inschrijving

Dank voor je inschrijving als professional in onze database. Wij hebben je inschrijving in goede orde ontvangen en zullen jou direct benaderen zodra wij een passende vacature* in portfolio** hebben.

Let op: Het is van het aanbod van onze opdrachtgevers afhankelijk of en wanneer wij eventueel een match zien tussen jou en de vacature die wij namens hen in portfolio hebben. Indien jij op basis van deze inschrijving nog vragen hebt, willen wij je vragen om hierover het contact met ons op te nemen via info@inkoopjobs.nl.

Direct ons aanbod van vacatures bekijken? Bekijk ons vacatureaanbod


* InkoopJobs bemiddeld hoofdzakelijk voor vacatures gebaseerd op werving & selectie (w&s). Ondanks dat kun je als zelfstandig professional ook gewoon je gegevens bij ons achterlaten. Mochten wij vanuit ons netwerk kennis hebben van het feit dat een van onze partners een passende opdracht voor jou in portfolio heeft, dan kan het zijn dat wij jou hierover zullen benaderen.

** InkoopJobs biedt een centraal online platform waar diverse partijen uit de markt o.a. vacatures en interim opdrachten (jobs) kunnen plaatsen voor extra zichtbaarheid richting de professionele doelgroep. Indien een willekeurige marktpartij de wens heeft om een job bij ons op het platform te plaatsen kan dit ook zónder gebruik te maken van onze diensten als arbeidsbemiddelaar. Het komt dus met regelmaat voor dat er bij ons jobs op het platform staan waarvoor wij jou bij een match niet zullen benaderen. Daarom vragen wij jou om te allen tijde onze website te blijven bezoeken voor passende jobs en bij interesse in een bepaalde job contact te leggen met de eigenaar van die job.


Bescherming persoonsgegevens

Hoe wij omgaan met jou en je persoonlijke gegevens lees je hier.