Is jullie organisatie op zoek naar een manier om carrière-items of passende bedrijfsinformatie effectief online te verspreiden en zo beter gezien en gevonden te worden door potentiële professionals, specifiek binnen het vakgebied van Inkoop, Contractmanagement of Categoriemanagement? Wij kunnen jullie hierbij helpen. Klik op de onderstaande buttons om hierover verder te lezen.

 

Online adverteren

Is jullie organisatie op zoek naar een manier om te adverteren? Adverteren via onze online kanalen is effectief en kan bij ons al voor een klein bedrag. Via diverse opties bieden wij jullie organisatie de mogelijkheid om het blikveld van de potentiële doelgroep te bereiken. Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

Klik hier voor meer informatie
Klik hier voor meer informatie

Vaste deelname

Is jullie organisatie op zoek naar een manier om op structurele basis beter gezien en gevonden te worden door potentiële professionals? Wij kunnen jullie hierbij helpen. Via vaste deelname op ons online platform richten wij ons op het continu creëren van zichtbaarheid van jullie content. Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

Klik hier voor meer informatie
Klik hier voor meer informatie

Onze online dienstverlening

Is jullie organisatie op zoek naar een manier om snel gevonden te worden door potentiële professionals voor één of enige carrière-items? Wij kunnen jullie hierbij helpen. Via onze plaatsingsdiensten creëren wij binnen één tot twee weken online zichtbaarheid van jullie content. Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

Klik hier voor meer informatie
Klik hier voor meer informatie