Ben jij als professional actief binnen inkoop, contractmanagement of categoriemanagement en zou jij het fijn vinden om geïnformeerd te worden over interessante en actuele carrière-items? Lees hieronder over hoe wij jou hierin kunnen voorzien.

 

Registreren als professional

Ben jij (binnenkort) op zoek naar een nieuwe job binnen inkoop, contractmanagement of categoriemanagement en zou jij het daarom fijn vinden om door ons benaderd te worden, indien een passende job zich voordoet? Registreer je dan nu via de onderstaande button.

Registreer je hier
Registreer je hier

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Vind jij het als (aankomend) professional fijn om op vaste basis geïnformeerd te worden over alles wat met de ontwikkeling van jouw carrière te maken heeft? Dan is onze (twee)wekelijkse digitale nieuwsbrief (het E-News en E-Jobs) zeker iets voor jou! Meld je direct aan via de onderstaande button.

Meld je hier aan
Meld je hier aan

De InkoopJobs app downloaden

Geef jouw carrière makkelijk en snel invulling via onze gratis app! Via onze app heb jij toegang tot actuele content, de juiste werkgevers & opleiders en diverse andere vakspecialisten die jou relevante carrière-items te bieden hebben. Download onze app direct via de onderstaande button.

Download de app
Download de app

Volg InkoopJobs op LinkedIn

Volg ons op LinkedIn! Wij delen continu interessante en actuele carrière-items die aansluiten op jouw dagelijkse werk en de ontwikkeling van jouw carrière. Klik op de onderstaande button om naar onze bedrijfspagina te gaan en ons vanaf nu te volgen.

Volg ons via LinkedIn
Volg ons via LinkedIn

Volg InkoopJobs op Twitter

Volg ons op Twitter! Wij delen continu interessante en actuele carrière-items die aansluiten op jouw dagelijkse werk en de ontwikkeling van jouw carrière. Klik op de onderstaande button om naar onze bedrijfspagina te gaan en ons vanaf nu te volgen.

Volg ons via Twitter
Volg ons via Twitter

Bekijk onze actuele vacatures

Ben jij (binnenkort) op zoek naar een nieuwe job of opdracht binnen inkoop, contractmanagement of categoriemanagement en zou jij het daarom fijn vinden om een kijkje te nemen naar ons actuele aanbod van vacatures uit de markt? Ga dan direct naar ons aanbod via de onderstaande button.

Bekijk onze actuele vacatures
Bekijk onze actuele vacatures