— ‘Een klein tarief voor een groot bereik!’ —

InkoopJobs is het middelpunt voor alle inkoop-, contractmanagement-, categoriemanagement professionals en aanverwante organisaties. Met een diversiteit aan carrièregerichte websitecontent zijn wij altijd actueel en allesomvattend in de markt aanwezig, wat resulteert in veel vakgebied gerelateerde bezoekers. InkoopJobs heeft inmiddels een online netwerk van meer dan 27.000 professionals.‘Gemiddeld verwelkomen wij op onze website 4.250 unieke bezoekers per maand’

‘Via de InkoopJobs app bieden wij een bereik van 4.000 actieve gebruikers’

‘Via onze online mailing bieden wij een bereik van 15.500 actieve e-mailadressen’ 1. Adverteren op onze homepage met een persoonlijke pagina – Wij bieden de mogelijkheid om een bedrijfslogo te plaatsen en zo deel te nemen onder de bewegende carrousel bij DEELNEMENDE ORGANISATIES. Deze banner staat ‘exclusief en 24/7’ actief namens jullie organisatie. Aan deze banner koppelen wij een persoonlijke sub-pagina voor jullie organisatie waarin de bezoeker meer over jullie te weten kan komen en een link naar jullie eigen websiteomgeving, zodat de lezer direct naar jullie eigen online omgeving kan doorklikken.
 2. Adverteren op onze sub-pagina’s – Wij bieden de mogelijkheid om een advertentiebanner (120×600) te plaatsen die zichtbaar wordt op alle individuele carrière-item(sub-)pagina’s. Deze banner rouleert in combinatie met 1 of meerdere andere advertentiebanners voor een gedeelde zichtbaarheid richting onze websitebezoekers.
 3. Groots adverteren op onze homepage – Wij bieden de mogelijkheid om een large-advertentiebanner (970×250) op onze homepage te plaatsen tussen de rubrieken ACTUEEL en VACATURES. Deze banner rouleert in combinatie met 1 of meerdere andere advertentiebanners voor een gedeelde zichtbaarheid richting onze websitebezoekers.
 4. Adverteren in onze app – In de gratis downloadbare InkoopJobs app tonen wij alle content-items die actief staan op onze website. De large-advertentiebanner (970×250) zal tevens als losstaande banner (bij alle rubrieken in de app) tussen de verschillende content-items te zien zijn. De banner rouleert in combinatie met 1 of meerdere andere advertentiebanners voor een gedeelde zichtbaarheid richting onze app gebruikers.
 5. Adverteren via onze online nieuwsbrief mailing – In onze online nieuwsbrief (editie E-News en/of E-Jobs) tonen wij een selectie van de meest actuele content-items die actief staan op onze website. Zo informeren wij onze nieuwsbrieflezers van week tot week proactief over de meest actuele items en ontwikkelingen in het vakgebied. Wij bieden de mogelijkheid om maximaal 4x per jaar een large-advertentiebanner (960×560) als losstaande banner te plaatsen tussen de verschillende nieuwsbrief rubrieken in. Tevens bieden wij de mogelijkheid om hier tekstuele toelichting aan toe te voegen en om hierop door te laten klikken naar een externe websiteomgeving.
 6. VIP adverteren op onze homepage – Wij bieden de mogelijkheid om een large-advertentiebanner (1024×660) te plaatsen onder de rubriek ACTUEEL linksboven. Deze banner staat daarmee in ‘het meest directe zicht’ van onze homepage bezoekers. Deze banner rouleert in combinatie met 1 of meerdere andere advertentiebanners voor een gedeelde zichtbaarheid richting onze websitebezoekers.
 7. VIP adverteren via een persoonlijke mailing – Ook bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van onze exclusieve mailingoptie. Wij verzorgen hiermee namens jullie organisatie maximaal 2x per jaar en uitsluitend op aanvraag een persoonlijke mailing richting ons gehele e-mailbestand. Zo wordt jullie organisatie via de aanverwante informatie in de mailing breed uitgelicht.

Wij bieden op basis van deze 7 adverteerprivileges drie advertentiepakketten aan:

Pakket samenstelling


1 2 3 4 5 6 7
Standaard
Premium
VIP*

 

De bijbehorende termijntarieven (excl. btw) zijn als volgt:

Pakketopties, tarieven & duur 1 jaar 2 jaar 3 jaar 5 jaar
Deelnametarief teruggerekend op jaar basis
Standaard € 995 € 895 € 769 € 599
Premium € 1.495 € 1.345 € 1.149 € 899
VIP* € 1.995 € 1.795 € 1.529 € 1.199

 

* Het VIP adverteerpakket biedt tevens de optie om deel te nemen met passende carrière-items op onze website en in onze app. Hebben jullie als organisatie daarnaast de wens dat wij jullie carrière-items grootschalig en veelvuldig verspreiden in ons online netwerk om zo de traffic naar jullie carrière-items stevig te verhogen, dan is dit ook mogelijk. Lees meer over Vaste deelname bij InkoopJobs

Kiezen jullie ervoor om zowel te adverteren als op vaste basis deel te nemen via InkoopJobs dan kunnen wij jullie een gereduceerd combinatietarief aanbieden, waarbij dit combinatietarief afhankelijk is van de specifieke additionele adverteerwensen i.c.m. de bovengenoemde pakketkeuze. Vraag ons naar de voorwaarden bij interesse in dit combinatieaanbod.

Adverteertarieven dienen in één keer of jaarlijks, in verhouding naar dat jaar, voldaan te worden, kunnen jaarlijks geïndexeerd worden en gelden per bedrijfsentiteit (VOF/ B.V. e.d.) die wens(t)(en) deel te nemen.


Geïnteresseerd in adverteren via InkoopJobs?

Vul onderstaand formulier in en druk op de knop ‘VERSTUREN’. Wij zullen vervolgens spoedig contact met jullie opnemen om de adverteermogelijkheden te bespreken. (Jullie gaan hierdoor automatisch akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacy Statement.)

Contactformulier

 • Wij vragen jou om via dit veld jullie adverteerwensen aan ons te verduidelijken. Is de wens nu om te adverteren op onze website, in onze app of via (één van) onze nieuwsbrieven? En hoe lang, dan wel hoe vaak wensen jullie dit door ons toe te laten passen?
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 128 MB.