Adverteren via onze website en/of wekelijkse nieuwsbrieven

‘Een klein tarief voor een groot bereik, wij doen het gewoon!’


Indien u belangstelling heeft om te adverteren op inkoopjobs.nl, in onze app en/of via onze wekelijkse nieuwsbrief bieden wij u graag die mogelijkheid. Gemiddeld verwelkomt InkoopJobs 15.000 bezoekers per maand.

Onze website is het middelpunt voor inkopers en aanverwante organisaties. We proberen als website altijd actueel te zijn en zo veel mogelijk in de markt aanwezig te zijn, wat resulteert in veel bezoekers, gerelateerd aan het inkoop vakgebied.

Denk hierbij aan professionals maar ook aan recruitment bureaus, recruitment afdelingen, inkoopadviesbureaus, online marketing partijen, commerciële organisaties en publieke organisaties. Maar ook opleidingsinstituten en de ondernemer op de hoek van de straat.

Voorbeeld adverteerder Inkoop Academie

Voorbeeld adverteerder InkoopAcademie

Via onze wekelijkse nieuwsbrief; het InkoopJobs E-News of E-Jobs, heeft u een maximaal bereik van 15.500 actieve e-mailadressen van professionals waarvan u op die wijze het blikveld weet te bereiken.

Adverteren in het E-news en/of E-Jobs van InkoopJobs zal voor extra zichtbaarheid zorgen bij ons gehele e-mailbestand. U komt dan groot uitgelicht met uw persoonlijke advertentie tussen onze nieuwsrubrieken in te staan.

Voorbeeld adverteerder Conducto:

Voorbeeld adverteerder Conducto:

Tevens bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze exclusieve mailingen. Wij verzorgen namens uw organisatie een persoonlijke mailing richting ons gehele e-mailbestand. Zo wordt uw organisatie en de aanverwante informatie in de mailing breed uitgelicht richting onze mailingachterban.

Adverteren op de website

Uw advertentie(s) kan 24/7 actief staan op onze homepage onder Actueel of als grotere banner tussen alle content door en kan tevens geplaatst worden als roulerende advertentie in combinatie met 1 of meerdere andere advertenties voor een langere gedeelde zichtbaarheid richting onze websitebezoekers. Indien u ervoor kiest (of alleen nog de keuze heeft) om uw advertentieplek te delen met 1 of meerdere adverteerders hanteren wij voor de eerste vier onderstaande tarieven de genoemde adverteertermijn, vermenigvuldigd met het totale aantal advertenties dat rouleert op uw gedeelde advertentieplek.

Adverteertarieven:

 • Adverteren op de website onder Actueel (één maand) €349, –
 • Adverteren op de website onder Actueel (een kwartaal) €699, –
 • Adverteren op de website onder Actueel (een half jaar) €1.049, –
 • Adverteren op de website onder Actueel (een jaar) €1.749, –
 • Jaarlijks als partner adverteren op de website met twee grote banners €3.000, –
 • Jaarlijks als partner adverteren in de InkoopJobs app €1.500, –

Nieuwsbrief adverteertarieven:

 • Adverteren in de nieuwsbrief (één keer) €249, –
 • Adverteren in de nieuwsbrief (vier keer) €599, –
 • Adverteren in de nieuwsbrief (twaalf keer) €1.279, –

Persoonlijke mailing richting ons e-mailbestand

 • 999 euro per exclusieve partnermailing

Is uw organisatie geïnteresseerd in adverteren via InkoopJobs? Vul dan het onderstaande contactformulier in en druk op de knop ‘VERSTUREN’.

Wij zullen vervolgens spoedig contact met u opnemen om de adverteermogelijkheden met u te bespreken. (Indien u ervoor kiest om via InkoopJobs te adverteren gaat u automatisch akkoord met onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Statement.)

Contactformulier

 • - Wenst u op de website of in de nieuwsbrief te adverteren? Indien u ervoor wenst te kiezen om te adverteren op onze website, kiest u er dan voor om uw advertentieplek te claimen of staat u er ook voor open om deze te delen met 1 of meerdere advertenties? Indien u ervoor wenst te kiezen om te adverteren in (1 van) onze nieuwsbrieven, hoe vaak wenst u dan door ons een advertentiebanner te laten plaatsen in onze nieuwsbrieven?
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 128 MB.