Adverteren via onze website en/of wekelijkse nieuwsbrieven

‘Een klein tarief voor een groot bereik, wij doen het gewoon!’


Indien u belangstelling heeft om te adverteren op inkoopjobs.nl en/of via onze wekelijkse nieuwsbrief bieden wij u graag die mogelijkheid. Gemiddeld verwelkomt InkoopJobs 22.500 bezoekers per maand.

Onze website is het middelpunt voor inkopers en aanverwante organisaties. We proberen als website altijd actueel te zijn en zo veel mogelijk in de markt aanwezig te zijn, wat resulteert in veel bezoekers, gerelateerd aan het inkoop vakgebied.

Denk hierbij aan professionals maar ook aan recruitment bureaus, recruitment afdelingen, inkoopadviesbureaus, online marketing partijen, commerciële organisaties en publieke organisaties. Maar ook opleidingsinstituten en de ondernemer op de hoek van de straat.

Voorbeeld adverteerder Inkoop Academie

Voorbeeld adverteerder Inkoop Academie

Via onze wekelijkse nieuwsbrief; het InkoopJobs E-News of E-Jobs, heeft u een maximaal bereik van 18.500 actieve e-mailadressen van professionals waarvan u op die wijze het blikveld weet te bereiken.

Adverteren in het E-news en/of E-Jobs van InkoopJobs zal voor extra zichtbaarheid zorgen bij ons gehele e-mailbestand. U komt dan groot uitgelicht met uw persoonlijke advertentie tussen onze nieuwsrubrieken in te staan.

Voorbeeld adverteerder Conducto:

Voorbeeld adverteerder Conducto:

Adverteren op de website

Uw advertentie(s) kan 24/7 actief staan op onze homepage en kan tevens geplaatst worden als roulerende advertentie in combinatie met 1 of meerdere andere advertenties voor een langere gedeelde zichtbaarheid richting onze websitebezoekers.

Indien u ervoor kiest of alleen de keuze heeft om uw advertentieplek te delen met 1 of meerdere advertenties hanteren wij voor de onderstaande tarieven de genoemde adverteertermijn, vermenigvuldigd met het totale aantal advertenties dat rouleert op uw gedeelde advertentieplek.

Adverteertarieven:

 • 349 euro per maand
 • 699 euro per kwartaal
 • 1.049 euro per half jaar
 • 1.749 euro per jaar

Nieuwsbrief adverteertarieven:

 • 249 euro voor 1 nieuwsbrief verzending
 • 599 euro voor 4 nieuwsbrief verzendingen
 • 1.279 euro voor 12 nieuwsbrief verzendingen

Is uw organisatie geïnteresseerd in adverteren via InkoopJobs? Vul dan het onderstaande contactformulier in en druk op de knop ‘VERSTUREN’.

Wij zullen vervolgens spoedig contact met u opnemen om de adverteermogelijkheden met u te bespreken. (Indien u ervoor kiest om via InkoopJobs te adverteren gaat u automatisch akkoord met onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Statement.)

Contactformulier

 • - Wenst u op de website of in de nieuwsbrief te adverteren? Indien u ervoor wenst te kiezen om te adverteren op onze website, kiest u er dan voor om uw advertentieplek te claimen of staat u er ook voor open om deze te delen met 1 of meerdere advertenties? Indien u ervoor wenst te kiezen om te adverteren in (1 van) onze nieuwsbrieven, hoe vaak wenst u dan door ons een advertentiebanner te laten plaatsen in onze nieuwsbrieven?
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 128 MB.