InkoopJobs heeft inmiddels een online netwerk van meer dan 26.500 professionals.

— ‘Een klein tarief voor een groot bereik, wij doen het gewoon!’ —


Adverteren op onze homepage

InkoopJobs is het middelpunt voor inkoop-, contractmanagement-, categoriemanagement professionals en aanverwante organisaties. Met een diversiteit aan carrièregerichte websitecontent zijn wij altijd actueel en allesomvattend in de markt aanwezig, wat resulteert in veel vakgebied gerelateerde bezoekers. Gemiddeld bieden wij via onze website een bereik van meer dan 5.250 unieke bezoekers per maand.

Wij bieden de mogelijkheid om een medium-advertentiebanner (284×383) te plaatsen onder de rubriek ACTUEEL tussen de diverse actuele content-items in. Deze banner staat ‘exclusief en 24/7’ actief namens jullie organisatie. Tevens bieden wij de mogelijkheid om een large-advertentiebanner (970×250) als losstaande banner te plaatsen tussen de rubrieken ACTUEEL en VACATURES. Deze banner rouleert in combinatie met 1 of meerdere andere advertentiebanners voor een gedeelde zichtbaarheid richting onze websitebezoekers. De bijbehorende termijntarieven (eenmalig en excl. btw) zijn voor beide opties afzonderlijk als volgt:

 • 1 maand: € 199, –
 • 3 maanden: € 449, –
 • 6 maanden: € 799, –
 • 12 maanden: € 999, –

Adverteren in onze app

In de gratis downloadbare InkoopJobs app tonen wij alle content-items die actief staan op onze website. Via de InkoopJobs app bieden wij een bereik van zo’n 4.375 gebruikers. Hiervan zijn doorgaans gemiddeld 1.000 gebruikers ‘frequent’ actief.

Wij bieden de mogelijkheid om een large-advertentiebanner (970×250) als losstaande banner te plaatsen (bij alle rubrieken in de app) tussen de verschillende content-items in. Deze banner rouleert in combinatie met 1 of meerdere andere advertentiebanners voor een gedeelde zichtbaarheid richting onze app gebruikers. De opties en bijbehorende termijntarieven (eenmalig en excl. btw) zijn als volgt:

 • Halfjaarlijks adverteren € 699, –
 • Jaarlijks adverteren € 899, –

Adverteren via onze online mailing

In onze online nieuwsbrief (editie E-News of E-Jobs) tonen wij een selectie van de meest actuele content-items die actief staan op onze website. Zo informeren wij onze nieuwsbrieflezers van week tot week proactief over de meest actuele items en ontwikkelingen in het vakgebied. Via deze mailing bieden wij een bereik van circa 15.500 actieve e-mailadressen.

Wij bieden de mogelijkheid om een large-advertentiebanner (960×560) als losstaande banner te plaatsen tussen de verschillende nieuwsbrief rubrieken in. Tevens bieden wij de mogelijkheid om hier tekstuele toelichting aan toe te voegen en om hierop door te laten klikken naar een externe websiteomgeving. De opties en bijbehorende tarieven (eenmalig en excl. btw) zijn als volgt:

 • 1 nieuwsbrief € 199, –
 • 4 nieuwsbrieven € 599, –
 • 12 nieuwsbrieven € 1.279, –

Exclusief adverteren via een persoonlijke mailing

Ook bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van onze exclusieve mailingoptie. Wij verzorgen hiermee namens jullie organisatie een persoonlijke mailing richting ons gehele e-mailbestand. Zo wordt jullie organisatie via de aanverwante informatie in de mailing breed uitgelicht. Via deze mailing bieden wij een exclusief bereik van zo’n 15.500 actieve e-mailadressen.

Het bijbehorende tarief (eenmalig en excl. btw) hiervoor is als volgt:

 • € 999, – per partnermailing

Geïnteresseerd in adverteren via InkoopJobs?

Vul onderstaand formulier in en druk op de knop ‘VERSTUREN’. Wij zullen vervolgens spoedig contact met jullie opnemen om de adverteermogelijkheden te bespreken. (Jullie gaan hierdoor automatisch akkoord met onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Statement.)

Contactformulier

 • - Wenst u op de website of in de nieuwsbrief te adverteren? Indien u ervoor wenst te kiezen om te adverteren op onze website, kiest u er dan voor om uw advertentieplek te claimen of staat u er ook voor open om deze te delen met 1 of meerdere advertenties? Indien u ervoor wenst te kiezen om te adverteren in (1 van) onze nieuwsbrieven, hoe vaak wenst u dan door ons een advertentiebanner te laten plaatsen in onze nieuwsbrieven?
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 128 MB.