LET OP: KIES JE IN DE EERSTE HELFT VAN 2024 VOOR ÉÉN OF MEER VAN DE ONDERSTAANDE DIENSTEN, DAN GEVEN WIJ JOU 30% KORTING OP DE (ONDERSTAAND VERMELDE) KOSTEN, ZOLANG JE AANÉÉNGESLOTEN GEBRUIK BLIJFT MAKEN VAN DEZE DIENST(EN).— ‘Een klein tarief voor een groot bereik, wij doen het gewoon!’ —

InkoopJobs is het middelpunt voor inkoop-, contractmanagement-, categoriemanagement professionals en aanverwante organisaties. Met een diversiteit aan carrièregerichte websitecontent zijn wij altijd actueel en allesomvattend in de markt aanwezig, wat resulteert in veel vakgebied gerelateerde bezoekers. InkoopJobs heeft inmiddels een online netwerk van meer dan 26.850 professionals.— ‘Gemiddeld verwelkomen wij 4.250+ unieke bezoekers per maand’ —

Adverteren op onze homepage,, onder de rubriek ACTUEEL

Wij bieden de mogelijkheid om een medium-advertentiebanner (284×383) te plaatsen onder de rubriek ACTUEEL tussen de diverse actuele content-items in. Deze banner staat ‘exclusief en 24/7’ actief namens jullie organisatie. De bijbehorende termijntarieven (eenmalig en excl. btw) zijn als volgt:

 • 1 maand lang: € 199, –
 • 3 maanden lang: € 449, –
 • 6 maanden lang: € 799, –
 • 12 maanden lang: € 999, –

Adverteren op onze sub-pagina’s

Wij bieden de mogelijkheid om een skyscraper-advertentiebanner (120×600) te plaatsen die zichtbaar wordt op alle individuele carrière-item(sub-)pagina’s. Deze banner rouleert in combinatie met 1 of meerdere andere advertentiebanners voor een gedeelde zichtbaarheid richting onze websitebezoekers. De bijbehorende termijntarieven (eenmalig en excl. btw) zijn als volgt:

 • 6 maanden lang: € 449, –
 • 12 maanden lang: € 799, –
 • 24 maanden lang: € 999, –

Groots adverteren op onze homepage & in onze app

Wij bieden de mogelijkheid om een large-advertentiebanner (970×250) als losstaande banner op onze homepage te plaatsen tussen de rubrieken ACTUEEL en VACATURES. Deze banner rouleert in combinatie met 1 of meerdere andere advertentiebanners voor een gedeelde zichtbaarheid richting onze websitebezoekers.

In de gratis downloadbare InkoopJobs app tonen wij alle content-items die actief staan op onze website. Via de InkoopJobs app bieden wij een bereik van zo’n 1.375 gebruikers. Hiervan zijn doorgaans gemiddeld 1.025 gebruikers ‘frequent’ actief.

De large-advertentiebanner (970×250) zal tevens als losstaande banner (bij alle rubrieken in de app) tussen de verschillende content-items te zien zijn. De banner rouleert in combinatie met 1 of meerdere andere advertentiebanners voor een gedeelde zichtbaarheid richting onze app gebruikers. De opties en bijbehorende termijntarieven (eenmalig en excl. btw) zijn als volgt:

 • 6 maanden lang: € 799, –
 • 12 maanden lang: € 999, –
 • 24 maanden lang: € 1.499, –

Adverteren op onze homepage onder de rubriek DEELNEMENDE ORGANISATIES

Wij bieden de mogelijkheid om een small-advertentiebanner te plaatsen en zo deel te nemen onder de rubriek DEELNEMENDE ORGANISATIES. Deze banner staat ‘exclusief en 24/7’ actief namens jullie organisatie. Aan deze banner koppelen wij een persoonlijke sub-pagina voor jullie organisatie waarin de bezoeker meer over jullie te weten kan komen en een link naar jullie eigen websiteomgeving zodat de lezer naar jullie eigen online omgeving kan doorklikken. De bijbehorende termijntarieven (eenmalig en excl. btw) zijn als volgt:

 • 6 maanden lang: € 349, –
 • 12 maanden lang: € 549, –
 • 24 maanden lang: € 799, –


— ‘Via onze online mailing bieden wij een bereik van 11.500+ actieve e-mailadressen’ —

Adverteren via onze online mailing

In onze online nieuwsbrief (editie E-News of E-Jobs) tonen wij een selectie van de meest actuele content-items die actief staan op onze website. Zo informeren wij onze nieuwsbrieflezers van week tot week proactief over de meest actuele items en ontwikkelingen in het vakgebied.

Wij bieden de mogelijkheid om een large-advertentiebanner (960×560) als losstaande banner te plaatsen tussen de verschillende nieuwsbrief rubrieken in. Tevens bieden wij de mogelijkheid om hier tekstuele toelichting aan toe te voegen en om hierop door te laten klikken naar een externe websiteomgeving. De opties en bijbehorende tarieven (eenmalig en excl. btw) zijn als volgt:

 • 1 nieuwsbrief € 199, –
 • 4 nieuwsbrieven € 599, –
 • 12 nieuwsbrieven € 1.299, –

Exclusief adverteren via een persoonlijke mailing

Ook bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van onze exclusieve mailingoptie. Wij verzorgen hiermee namens jullie organisatie een persoonlijke mailing richting ons gehele e-mailbestand. Zo wordt jullie organisatie via de aanverwante informatie in de mailing breed uitgelicht. Het bijbehorende tarief (eenmalig en excl. btw) hiervoor is als volgt:

 • € 999, – per partnermailing


Geïnteresseerd in adverteren via InkoopJobs?

Vul onderstaand formulier in en druk op de knop ‘VERSTUREN’. Wij zullen vervolgens spoedig contact met jullie opnemen om de adverteermogelijkheden te bespreken. (Jullie gaan hierdoor automatisch akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacy Statement.)

Contactformulier

 • Wij vragen jou om via dit veld jullie adverteerwensen aan ons te verduidelijken. Is de wens nu om te adverteren op onze website, in onze app of via (één van) onze nieuwsbrieven? En hoe lang, dan wel hoe vaak wensen jullie dit door ons toe te laten passen?
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 128 MB.