Afgelopen week 6124 bezoekers
21184 geregistreerde inkopers
4296 app gebruikers

De InkoopJobs app

InkoopJobs.nl is dé carrière- & nieuwssite voor inkopers in de Benelux. Met vaste vacatures, interim jobs, nieuws en informatie over opleidingen en evenementen creëert InkoopJobs een centrale locatie voor professionals om dagelijks op een overzichtelijke en gemakkelijke wijze invulling aan hun carrière te kunnen geven.

"Via onze app heb je altijd en overal toegang tot deze content."

Door de app te downloaden en in de app je eigen persoonlijke voorkeuren (profiel) op te geven, kun je de app maximaal benutten en alleen dié vacatures en interim opdrachten naar voren halen die jouw specifieke interesse hebben.

Download direct onze app via de Appstore* of via de Google Play Store*


Waarom de InkoopJobs app gebruiken?
Omdat de inkoopprofessional van vandaag gericht aan zijn of haar carrière wil werken, biedt InkoopJobs via de app een direct en gestructureerd overzicht van diverse soorten relevante carrière-items:

  • Actuele nieuwsitems.
  • Interessante, toekomstige evenementen en opleidingen.
  • Actuele, openstaande vaste vacatures & interim opdrachten.

app-plaatjes.jpg#asset:33981:homepageNews

Ook als je niet direct op zoek bent naar een nieuwe functie, blijf je zo op de hoogte van wat de markt jou op elk moment te bieden heeft. Op basis van je eigen voorkeuren kun je in de app bij het onderdeel 'vaste vacatures & interim opdrachten' een filter toepassen om zo die vaste vacatures & interim opdrachten naar voren te halen die aansluiten bij jouw persoonlijke wensen in het vinden van een nieuwe baan. Zo kun je filteren in de app op; de standplaats (provincie/deelgebied), dienstverband, specialisme, sector en carrièrelevel.

Het is de ambitie van Inkoopjobs.nl om de content en app blijvend te ontwikkelen en om deelnemers de meest praktische en resultaatgerichte ondersteuning te bieden in hun professionele ontwikkeling in het vakgebied van inkoop, category management en contractmanagement.

Download direct onze app via de Appstore* of via de Google Play Store*


* De InkoopJobs app is geschikt voor iOS, versie 11.0 of hoger & voor Android, versie 4.1 of hoger.
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders