Vergroot je impact – persoonlijke groei in 5 dagen

Startdatum:
09-09-24 09:30

Wil jij inkoop beter op de kaart zetten in jouw organisatie? Wil je meer overtuigingskracht? Met deze training vergroot jij je eigen impact.

Na deze training heb je:

  • Meer succes en plezier in het inkoopvak
  • Vaardigheden om effectiever te onderhandelen en conflicten op te lossen
  • Meer overtuigingskracht en impact door meer initiatief, lef en zelfvertrouwen

Over deze training
AANTAL PLEKKEN 12
PRIJS € 3.982,00 excl. btw
LEDENPRIJS € 3.384,00 excl. btw


Waarom een training Vergroot je impact?
Wil je inkoop beter op de kaart zetten in de organisatie? Wil je dat de richtlijnen voor inkoop beter worden nageleefd? Wil je als inkoper eerder bij projecten betrokken worden? Wil je dat afspraken met leveranciers werkelijk worden nageleefd? Of wil je anderen gemakkelijker meekrijgen en inspireren voor gezamenlijke projectdoelen? Kortom: wil je meer impact hebben? Dan is deze training buitengewoon interessant voor je. Grijp deze kans op persoonlijke groei in slechts 5 dagen!

Past deze training bij jou?
Deze training is voor inkoopprofessionals en experts die effectief willen communiceren en beïnvloeden en hun impact op hun omgeving willen vergroten. Het is een intensieve persoonlijke 5-daagse die van deelnemers de bereidheid vraagt om de eigen patronen beter te willen leren kennen en zich verder te ontwikkelen.

Planning

VEENENDAAL – 09 sep 2024

Welke onderwerpen komen er aan bod?
Deze training behandelt de volgende onderwerpen:

  • De impact van onze communicatie
  • Beïnvloedend vermogen
  • Impact vergroten
  • Krachtig en inspirerend communiceren

Het hebben van impact op je omgeving vraagt om zelfvertrouwen, beïnvloedend vermogen en om mensenkennis. In deze training ga je aan de slag met vragen als: Hoe kan ik anderen beter ‘leren lezen’ en daar op de juiste manier op inspelen? Wat is de impact van de manier waarop ik communiceer en zou dat nog effectiever kunnen? Je gaat naar huis met inzichten en handvatten die helpen om jouw impact op je omgeving te vergroten.

Jouw trainer maakt gebruik van de beste methodieken en inzichten, zoals De Doorbraakmethode, Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Transactionele Analyse (TA), Organisatie- en familieopstellingen (Systemisch Werken), Rationeel-emotieve Therapie (RET) en Persoonlijkheidsstructuren. Ook komen de inzichten van Stephen Covey, Anthony Robbins, David Allen en Ben Tiggelaar aan de orde.

Werkvormen
Je gaat aan de slag met die zaken waar het echt om gaat. Hierdoor doe je inzichten en ervaringen op die je flink verder helpen in je ontwikkeling.

De praktijkexpert
Tom Twisk, Oprichter, trainer en coach, Innerland