Afgelopen week 5146 bezoekers
19302 geregistreerde inkopers
3174 app gebruikers

Over InkoopJobs

InkoopJobs is in 2012 opgericht door meerdere aanbieders van personeelsdiensten in inkoop, als gratis nichesite waar vraag naar en aanbod van interim inkoop professionals elkaar konden ontmoeten. Binnen enkele maanden registreerden zich meer dan 1.000 (ZZP) inkoopprofessionals en in de jaren daarna werden honderden interim inkoopopdrachten via de site onder de aandacht van interim inkoopprofessionals gebracht. 

Eind 2015 besloten een aantal van de initiatiefnemers dat het tijd werd voor vernieuwing en uitbreiding. Niet alleen werd de website van InkoopJobs in een nieuw jasje gestoken, ook de focus werd verbreed. Het succes van het oorspronkelijke platform voor het aanbieden en vinden van tijdelijke inkoopfuncties inspireerde om Inkoopjobs te herpositioneren als “De carrière- en nieuwssite voor inkopers in de Benelux”.

Omdat de inkoopprofessional van vandaag effectief en efficiënt aan zijn/haar carrière wil werken, biedt InkoopJobs, naast een overzicht van vaste vacatures en interim opdrachten, de inkoopprofessionals ook toegang tot:

  • Actueel inkoopnieuws en vak gerelateerde publicaties
  • Interessante evenementen voor de inkoopprofessional, en
  • Een overzicht van (en informatie over) actuele inkoopopleidingen.

De essentiële bouwstenen en doelstellingen van InkoopJobs:

  • Alle inkoopvacatures (vast en interim), alle inkoopopleidingen, alle inkoopevenementen en alle inkoop gerelateerde nieuwsitems bijeengebracht op 1 centraal te raadplegen website
  • Gratis zelf kunnen plaatsen van vaste inkoopvacatures*, inkoopopleidingen, inkoopevenementen en inkoop gerelateerde nieuwsitems 
  • Gratis deelname voor alle gebruikers op de website
  • Zichtbaarheid creeren voor alle geplaatste contentitems in de doelmarkt / doelgroep
  • Gratis gebruik van de InkoopJobs app (incl. een filterfunctie om te filteren op specifieke, interessante functies)

Is InkoopJobs een ideële instelling? Gratis bestaat immers niet!

Uiteraard niet. Ook InkoopJobs moet geld verdienen om te kunnen blijven bestaan en door te kunnen ontwikkelen. Het verdienmodel van InkoopJobs is primair gestoeld op inkomsten van Partners & Sponsoren die de site een warm hart toedragen en secundair op inkomsten van adverteerders en “Premium” plaatsingen (reguliere 'Standaard plaatsingen' zijn altijd gratis*). Wel probeert InkoopJobs de kosten zo laag mogelijk te houden voor “Premium” plaatsingen, want de site heeft als financieel doel om kostendekkend te kunnen draaien en de doorontwikkelingen van de site te kunnen bekostigen.

De beheerder, Maarten van den Berg, aan het woord

“Inkoopprofessionals zoeken niet alleen werk, zij willen zich professioneel en op de juiste manier ontwikkelen”, zegt Maarten van den Berg. “Daarom biedt InkoopJobs een centraal platform waar zij zich niet alleen kunnen oriënteren op zowel vaste als interim inkoopvacatures, maar ook op hun carrièreontwikkeling in de vorm van relevante opleidingen, nieuws, evenementen en publicaties.”

“InkoopJobs is een virtuele ontmoetingsplaats voor vraag en aanbod van inkoopprofessionals. Zowel inkoopprofessionals als organisaties met inkoopvacatures en organisaties met (voor inkoopprofessionals) interessante opleidingen & evenementen hebben baat bij een platform dat echt toegevoegde waarde biedt.

InkoopJobs gaat met de website www.inkoopjobs.nl die belofte waarmaken. Vooral omdat wij een blijvende ontwikkeling van het platform voor ogen hebben, in dialoog met inkoopprofessionals en belanghebbende organisaties.”


* Met uitzondering van arbeidsbemiddelingsbureaus & overige tussenpartijen die namens externe organisaties/hun klanten vacatures wensen te plaatsen. Wij stellen m.i.v. 1 februari 2018 dergelijke partijen in staat om via het InkoopJobs sponsorschap of onder bepaalde voorwaarden incidenteel via de Premium plaatsing met dit type vacatures op InkoopJobs.nl deel te nemen.
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbod via de nieuwsbrief

Webdesign & Webdevelopment by Webtraders