AddContract, partner in contractmanagement

AddContract is opgericht in 2011. De conclusie dat bij veel bedrijven het contractmanagement niet goed op orde is, was hier de aanleiding toe. Contracten waren niet meer te vinden en vaak wist niemand meer wat er precies met desbetreffende leveranciers was afgesproken. Pas na veel speurwerk kwamen contracten boven water en bleken condities en tarieven van deze overeenkomsten niet meer marktconform of volledig achterhaald te zijn.

Gebrek aan overzicht en een juiste voorbereiding op het opnieuw afsluiten van een contract is veelal de hoofdreden dat bedrijven en organisaties contracten laten verlengen zonder dat hierbij naar de voorwaarden of prijsvorming wordt gekeken. Men gaat ervan uit dat het wel goed zit! Vanuit de ervaring is dit geheel onterecht, want niet alleen markten groeien en krimpen, maar organisaties natuurlijk ook!

Een bedrijf kan heel tevreden zijn over een leverancier, maar voldoen de contractvoorwaarden nog wel? AddContract streeft naar overzicht en grip in contracten:

  • Controle en overzicht – Nooit het zicht verliezen op huidige contracten;
  • Rendementsverbetering – Via een besparing op indirecte kosten;
  • Cashflow positief – Via de ‘no cure, no pay’ methode.

Het team van AddContract – Jouw nieuwe collega’s!

Word Business Partner en/of directe collega bij AddContract en doe mee in het creëren van overzicht en grip in contracten bij diverse opdrachtgevers.


Het team van AddContract – Partner in rendementsverbetering!

Spreekt onze werk- & denkwijze jullie aan om in te zetten voor jullie bedrijf? Neem dan contact op met AddContract en bespreek jullie wensen om te bepalen wat AddContract voor jullie organisatie kan betekenen.