Praktijkcursussen in uw vakgebied!


Hartelijk welkom op deze pagina van International Management Forum in samenwerking met Inkoopjobs.

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het uitgeven van schriftelijke praktijkcursussen en het organiseren van tal van (veelal certificerende) opleidingen, masterclasses en trainingen. IMF is al meer dan 30 jaar actief op de Nederlandse en Vlaamse markt. Internationaal worden onze, veelal Engelstalige, cursussen gekocht en bezocht door organisaties uit meer dan 40 verschillende landen.

De cursussen die wij uitgeven en organiseren sluiten direct aan bij het professionele belangstellingsniveau van onze klanten. De inhoud van de cursussen wordt in nauwe samenwerking met vooraanstaande vakspecialisten ontwikkeld.

Wij nodigen u van harte uit een kijkje te nemen op deze speciale website. In de linker balk treft u de cursussen aan die wij in overleg met Inkoopjobs voor u geselecteerd hebben. Klik op de cursus van uw keuze voor meer informatie. Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u verdere vragen, opmerkingen of suggesties? Klik dan op de link in de tekst op onze speciale website om rechtstreeks contact met ons op te nemen. Wij hopen van harte u binnenkort als cursist te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet,

INTERNATIONAL MANAGEMENT FORUM (IMF)