Over ons

Michael Page – Bijna vier decennia geleden werd Michael Page opgericht in het Verenigd Koninkrijk. Vandaag de dag wordt de organisatie wereldwijd erkend als toonaangevend specialist in de werving & selectie van vaste en interim professionals, waaronder Procurement professionals. Vanuit meer dan 150 vestigingen in ruim 35 landen, bieden wij onze klanten – variërend van het MKB tot multinationals – exclusieve toegang tot een poule van (inter)nationaal talent. Het aantal terugkerende klanten en kandidaten dat naar tevredenheid gebruik maakt van hun professionele recruitment diensten spreken dan ook voor hun reputatie en deskundigheid.


Page Personnel – Page Personnel is een toonaangevend werving- & selectiebureau gespecialiseerd in de rekrutering van operationele professionals voor vaste, tijdelijke en temp-to-perm posities. De klantenkring van Page Personnel varieert van trotse familiebedrijven (MKB) tot multinationals en van maakbedrijven tot (financiele) dienstverleners. Met zijn unieke, adviserende aanpak en een internationaal netwerk van kantoren heeft Page Personnel zich de afgelopen jaren geprofileerd als hét bureau voor operationele en administratieve professionals die hun toekomst serieus nemen.

Bent u op zoek naar een vaste of tijdelijke baan? Michael Page & Page Personnel hebben de ervaring, de passie en de middelen om deze voor u te vinden. Zij rekenen de beste bedrijven/merken tot hun klantenkring en hebben toegewijde consultants klaarstaan om u bij uw zoektocht te ondersteunen.


Samen met Page Executive maken Michael Page en Page Personnel deel uit van PageGroup, die sinds april 2001 op de London Stock Exchange genoteerd staat. Michael Page kan, zowel op het niveau van professionele medewerkers als op managementniveau, een sterk trackrecord van succesvolle werving- & selectieopdrachten voorleggen.

Pyramid_About_Us.jpg