InkoopJobs biedt jullie organisatie de mogelijkheid om langdurig en frequent deel te nemen met jullie carrière-items op ons gehele platform (onze website, onze app, onze nieuwsbrieven en onze sociale mediakanalen). Op deze manier komen jullie carrière-items frequent en veelvuldig in het blikveld van de doelgroep:

Ons online netwerk van meer dan 26.500 aangesloten professionals!


De voordelen voor jullie organisatie zijn als volgt:

  1. InkoopJobs is Het centrale platform voor inkoop-, contractmanagement-, en categoriemanagement professionals. Daardoor bereiken jullie via ons platform in de breedst mogelijke zin van het woord alle relevante professionals. Van startersniveau tot directieniveau, vanuit zowel de publieke als de private markt en zowel de parttime als de fulltime georiënteerde professional.
  2. InkoopJobs is de beste ‘online verspreider’ van jullie content. Via onze proactieve vorm van ‘online pushberichtgeving’ brengen wij zo goed mogelijk jullie content onder de aandacht en in het blikveld van de doelgroep.
  3. InkoopJobs biedt de beste locatie voor jullie organisatie om optimale zichtbaarheid voor jullie organisatie te creëren richting de gewenste doelgroep. Dit is zowel de professional als de organisatie die de wens heeft om gebruik te maken van jullie dienstverlening.

Wij bieden jullie organisatie een aantal exclusieve privileges

InkoopJobs biedt jullie organisatie de optie om vast op jaarbasis deel te nemen of om via een flexibel, maandelijks opzegbaar abonnement deel te nemen. Is jullie organisatie geïnteresseerd in een korte of (middel)langere termijn deelname via InkoopJobs? Vul dan het onderstaande contactformulier in met de omschrijving van jullie wensen en vragen en druk op de knop ‘VERSTUREN’.

Wij zullen vervolgens spoedig contact met u opnemen om de mogelijkheden met u te bespreken. (Indien u ervoor kiest om de samenwerking met ons aan te gaan gaat u automatisch akkoord met onze Algemene voorwaarden en Privacy Statement.)

Contactformulier