InkoopJobs biedt jullie organisatie onder bepaalde voorwaarden de mogelijkheid om langdurig en frequent deel te nemen met jullie carrière-items (en gerichte advertenties) op ons platform, bestaande uit; onze website, onze app, onze nieuwsbrieven en onze sociale mediakanalen. Via deelname bij InkoopJobs kunt u ons platform efficiënt inzetten en benutten om zo jullie online doelen invulling te geven.

Op deze manier komen jullie carrière-items (en advertenties) frequent en veelvuldig in het blikveld van jullie doelgroep: ons online netwerk van meer dan 26.500 professionals.


De voordelen voor jullie organisatie tijdens jullie deelname op ons platform zijn als volgt:

  • InkoopJobs is Het centrale platform als het gaat om het etaleren van carrière-items die kunnen bijdragen aan het carrièreperspectief van de inkoopprofessional en aanverwanten. Daardoor bereikt u bij deelname op ons platform in de breedst mogelijke zin van het woord alle vakgebied gerelateerde professionals. Van startersniveau tot directieniveau, vanuit zowel de publieke als de private markt en zowel de parttime als de fulltime georiënteerde professional.
  • InkoopJobs.nl is voor u de beste ‘online verspreider’ van dit soort niche-items. Via deze proactieve vorm van online benadering trachten wij voor u het blikveld van de doelgroep zo breed mogelijk te bereiken.
  • InkoopJobs.nl is de beste locatie voor jullie organisatie om, via het displayen van jullie bedrijfslogo en het tonen van gerichte advertenties op de website, meer zichtbaarheid van jullie organisatie te creëren richting de gewenste doelgroep. Dit kan dus zowel de inkoopprofessional zijn als de organisatie die de wens kan hebben om gebruik te maken van jullie dienstverlening.

Wij bieden jullie organisatie een aantal exclusieve privileges

Is jullie organisatie geïnteresseerd in een langere termijn deelname op het platform van InkoopJobs? Vul dan het onderstaande contactformulier in en druk op de knop ‘VERSTUREN’. Wij zullen vervolgens spoedig contact met u opnemen om de mogelijkheden met u te bespreken. (Indien u ervoor kiest om de samenwerking met ons aan te gaan gaat u automatisch akkoord met onze Algemene voorwaarden en Privacy Statement.)

Contactformulier